Now Reading
Wat betekent de kleur van uw rozen

Wat betekent de kleur van uw rozen

Rozen

Heeft u een prachtige bos rozen gekregen of wilt u misschien zelf een mooie bos cadeau geven? Elke kleur heeft een bepaalde betekenis dus dit kan al een hele hoop zeggen waarom u een bos rozen aan iemand geeft. Weet u al wat de kleuren betekenen?

Rode rozen

Deze kleur wordt vaak gegeven aan een geliefde. Ze staan namelijk voor ware liefde, trouw maar ook vriendschap. De kleur betekend ook schoonheid en perfectie wat het nog specialer maakt. Hoe meer rode rozen iemand geeft hoe meer deze persoon van u houdt.

Zacht roze

Deze zachtaardige kleur heeft verschillende betekenissen en kan voor veel situaties gebruikt worden. Zo is het de kleur van geluk, bewondering, dankbaarheid, sierlijkheid maar ook vreugde. Vooral dames die al van de kleur roze houden zullen deze kleur erg waarderen.

Oranje

Deze kleur wordt een stuk minder vaak gegeven maar zijn net zo mooi. Ze staan voor energie, nieuwsgierigheid en fascinatie. Als u veel passie heeft in uw relatie wordt dit vaak door partners gegeven in de meeste gevallen wordt er echter voor rood gekozen.

Frisse kleur geel

Deze kleur staat voor iets vrolijks en is een hele frisse kleur. Ze staan voor vreugde en warmte en wordt vaak gegeven om vriendschap te uiten. Om iemand op te vrolijken kunt u het beste voor geel kiezen. Deze rozen wilt u echter niet van uw geliefde krijgen want ze staan ook voor ontrouw.

Zuiver wit

Deze mooie witten rozen staan voor zuiverheid en puurheid en staan daarom ook voor onschuld. Deze witte kleur wordt dan ook vaak gegeven om sorry te zeggen maar ook is dit voor iemand die een dierbare heeft verloren.

Aan wie gaat u rozen geven?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top