Now Reading
Reviews kerstdinershows

Reviews kerstdinershows

De kerstdagen komen er weer aan!

Speciaal omdat de kerstdagen steeds dichterbij komen hebben we voor jullie een selectie gemaakt van top reviews van kerstdiner arrangementen. Lees de reviews hieronder en klik op de linkjes voor meer informatie.

Kerstfeest aan boord van de partyboot in Rotterdam
Kerstfeest is een feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met familie & vrienden en gezelligheid rond de kerstboom. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en natuurlijk de feestdagen.

Koos en Bettie Hooijmans beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Kan alleen maar zeggen superavond gehad samen met zus en zwager!! Personeel uiterst vriendelijk, en het eten was super!! Toppie voor jullie allemaal die gezorgd hebben voor een heel leuk varend kerstdiner!!!

Showbiz Village Aalsmeer presenteert: de X-mas special van Timemachine de dinnershow
In de prachtige entourage van deze X-mas Special wacht u een warm welkom en beleeft u een onvergetelijke avond waarbij werkelijk aan alles is gedacht. Onze locatie wordt tijdens de kerstdagen omgetoverd tot een waar winterwonderland oftewel tot de X-mas special van Timemachine de dinnershow!

Fred Rietbergen beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Prima eten en een leuke goed lopende show en de bediening was uitstekend

Kerst dinnershow Winter Wonder Land
Wilt u voor de kerstdagen in december een gezellig avondje uit met entertainment, zang, dans en eten? De Kerst Dinnershow Winter Wonder Land is dan zeker een gezellig avondje om met familie, vrienden of collega’s in Amsterdam door te brengen.

Boudien Visser beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Het was erg gezellig, we hebben genoten

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Erg leuk opgezet, aardige bediening en kleine entertainment. Het eten was erg goed. Minpuntje was de volle zaal, erg veel mensen op een klein stukje grond.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top