Review TIP: 2 dagen Wandelen in het prachtige Twente

Review TIP: 2 dagen Wandelen in het prachtige Twente

1 Nachtje geheel verzorgd op een landgoed in Twente. Maak een wandeltocht door de omgeving, geniet van een driegangen menu en overnacht in een viersterren hotel.

Buitenplaats in Twente
Deze buitenplaats in Twente is verbouwd tot een sfeervol hotel en restaurant met een prachtig zonneterras aan de vijver, een grand café en een dinerkamer. In het hoofdgebouw zijn drie moderne vergaderzalen, in het hotel zijn nog de loungeruimte en yogastudio te vinden.

In 2012 is ons viersterren hotel geopend met luxe kamers, familiekamers en een sauna suite. Individueel of met een klein gezelschap kunt u een kamer boeken en genieten van een mooi verzorgd verblijf.

Deze buitenplaats ligt op een landgoed met 230 hectare bos, heide, zwem- en visvijvers. Hier zijn veel recreatieve mogelijkheden met o.a. sauna/wellness bij Saré, manege, kartbaan, outdoorpark, boomklimpark, voetbalveld, beach volleybalveld, trimbaan, skatebaan, quadbaan, wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes, een klootschietbaan en voor de kinderen een avontuurlijke klimbaan over de beek, waterspeeltuin en speeltoestellen.

“Vriendinnenarrangement is super goed bevallen. Mooie wandelomgeving. Gastvrij en vriendelijk ontvangen. Appartement keurig netjes. Eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.” Mevrouw Jurriens geeft een 8!

Kom 2 dagen wandelen in het prachtige Twente met dit 2-daags Passievol Twente arrangement!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: