Relatiegeschenken voor oudere werknemers: 5 tips

Relatiegeschenken voor oudere werknemers: 5 tips

Het uitkiezen van de juiste zakelijke relatiegeschenken kan erg lastig zijn: zeker wanneer je rekening moet houden met een specifieke doelgroep. Niet iedere werknemer wordt namelijk vrolijk van een technologische gadget; het zijn vaak juist de oudere werknemers die de wat luxere producten als aangenaam ervaren. Om je zoektocht naar het juiste relatiegeschenk voor een oudere werknemer wat makkelijker te maken, hebben we een aantal leuke ideeën voor je verzameld.

1. Een zomers badlaken

Het maakt niet uit hoe oud je bent: bijna iedereen gaat in de zomer wel een keer naar het strand. Wordt er niet naar het strand gegaan? Dan kun je dit gepersonaliseerde badlaken ook gewoon meenemen tijdens een weekendje weg naar een luxe wellness resort. Het mooie aan dit luxe badlaken is dat je het op een eigen manier kunt vormgeven, en het geheel kunt personaliseren. Kies een materiaal van hoge kwaliteit en zorg voor een mooie, persoonlijke (en natuurlijk ook promotionele) bedrukking om het een ultiem relatiegeschenk te maken.

2. Een dagje wellness

Is een luxe badlaken niet genoeg? Dan kun je altijd groots uitpakken en een dagje wellness cadeau doen. Geschikt voor alle leeftijden; maar zeker extra gewaardeerd door een oudere doelgroep. Je kunt een dagje wellness voor 1, maar nog beter voor twee personen cadeau doen om de ontvanger echt even heerlijk te laten genieten van wat ontspanning en luxe in de vrije tijd.

3. Champagne

Wat is er nu mooier en feestelijk dan een goede fles champagne? Een mooie champagne cadeau set is niet alleen erg luxe, maar ook nog eens een ultieme blijk van waardering. Voeg er een handgeschreven briefje aan toe om het nog wat persoonlijker te maken.

Relatiegeschenken

4. Een koffer of trolley

Werk je in een branche waar je werknemers regelmatig op pad of op reis moeten voor de zaken? Dan kan het een leuk idee zijn om een mooie (eventueel zelfs gepersonaliseerde), hoge kwaliteit koffer of trolley cadeau te doen. Je kunt deze natuurlijk bedrukken met bedrijfsnaam en logo; zo kan je werknemer ook nog eens gratis reclame maken!

5. Een technologische gadget

Inderdaad, niet alle technologische gadgets zijn geschikt voor een oudere doelgroep, maar er zijn een paar uitzonderingen. Denk bijvoorbeeld aan een powerbank om de smartphone ook onderweg op te kunnen laden, een telefoonhouder voor de auto (voor de werknemer die veel onderweg is) of een kleine Bluetooth speaker. Het mooie is dat bijna al deze relatiegeschenken vaak gewoon gepersonaliseerd kunnen worden!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: