Now Reading
Redactie TIP: Vier Oud & Nieuw in Vlissingen

Redactie TIP: Vier Oud & Nieuw in Vlissingen

Knallend het nieuwe jaar in! Kom naar Vlissingen voor de spetterende Oud & Nieuw party! Geniet van het luxe Oudejaars Dinerbuffet met live muziek en geniet van de gezelligheid in Zeeland.

Het hotel
Het Hotel ligt direct aan zee in Vlissingen: luxe en comfort met internationale allure. Het strand aan uw voeten en een uniek panoramisch uitzicht op de monding van de Westerschelde en de Noordzee.

Dit 4-sterren hotel beschikt over ruime hotelkamers, aan zeezijde en stadszijde. Er zijn royale hotelkamers, suites, mindervalide-kamers, een breed scala aan zakelijke faciliteiten en met een luxe lounge, bar, buitenterras en Restaurant Arion op de begane grond, biedt het hotel u een breed palet mogelijkheden. Met steeds weer dat unieke decor! Bij helder weer heeft u een perfect zicht op de kust van Zeeuws-Vlaanderen; tot aan de havens van Zeebrugge toe.

Hotelkamer stadszijde met balkon
Luxe hotelkamer met balkon en schitterend uitzicht over de levendige havenstad Vlissingen.

De kamer is voorzien van een groot 2-persoonsbed, met 2.10 lange boxsprings. De moderne badkamer is voorzien van ligbad met douche.

De hotelkamer heeft de volgende faciliteiten: een minibar, kluisje, flatscreen-tv, zitje en bureau. Op uw kamer kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Kees van Rijn geeft een 9: “3 daags oud en nieuw arrangement is goed verzorgd. Prijs/kwaliteit zou iets beter kunnen, maar over het algemeen zeer te spreken.”

Wilt u meer weten over het Oud & Nieuw arrangement in Vlissingen?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top