Now Reading
Voor welke raambekleding kiest u?

Voor welke raambekleding kiest u?

Raambekleding

Wilt u uw huis eens onderhanden nemen dan hoort ook raambekleding hierbij. Wilt u uw huis weer even opfrissen en het licht weer naar binnen laten of is het juist belangrijk dat het verduisterend is?

Warme sfeer met gordijnen

Wat veel gebruikt wordt zijn nog steeds gordijnen. Dit zorg voor een warme en gezellige sfeer in huis en bij enkel glas kan het ook nog isolerend zijn wanneer u kiest voor dikke gordijnen. Ze worden vaak gebruikt in de woonkamer en slaapkamer omdat ze erg verduisterend kunnen zijn en voor veel rust zorgen. Laat u ze van plafond tot de grond lopen dan lijkt de ruimte ook nog eens hoger.

Gebruik shutters

De laatste tijd worden er steeds meer shutters gebruikt. Ze hebben een moderne uitstraling en zijn niet alleen in het wit te verkrijgen. Voor een industriële uitstraling kunt u ook zwart of een houtkleur gebruiken. Door ze open te zetten laten ze veel licht binnen en ze zijn makkelijk te sluiten. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken wanneer u ze sluit.

Rolgordijnen

Vaak worden rolgordijnen gebruikt voor een verduisterende functie maar ook voor in de woonkamer of badkamer zijn ze goed te gebruiken. Zo zijn ze ook transparant te verkrijgen zodat u wel privacy heeft maar nog steeds veel licht binnen laat. Ze zijn ook in andere kleuren mogelijk dus kies er een uit die goed in uw interieur past.

Vouwgordijnen

Het werkt ongeveer het zelfde als rolgordijnen echter bij het omhoog halen vouwt het in elkaar. Ze zijn meer bedoeld als decoratieve bekleding en geven vaak privacy zonder te verduisteren. Dit is handig voor als uw woonkamer aan de straatkant heeft.

Handig Plisségordijn

Een groot voordeel van deze raambekleding is dat ze zowel van onder als boven open kunnen. Het gaat hier vooral om de privacy zo kunt u het precies op de juiste hoogte instellen zodat u geen inkijk heeft. Door het gordijn aan de bovenkant te openen laat u alsnog veel licht naar binnen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top