Now Reading
Oud & Nieuw arrangement in de Achterhoek

Oud & Nieuw arrangement in de Achterhoek

Oud & Nieuw arrangement – genieten in de Achterhoek

Geniet met Oud en Nieuw in het gastvrij Achterhoek. Dit hotel heeft een fantastisch Oud & Nieuw arrangement samengesteld. U kunt al vanaf 3 dagen reserveren maar langer blijven kan natuurlijk altijd. Kom lekker genieten en laat u lekker verwennen, zo begint u het jaar goed!

Dit 3-daags Oud & Nieuw arrangement is inclusief:

 • Aankomst 31 december 2015 en vertrek 2 januari 2016
 • Koffie / thee ontvangst met roomboterbanketstaaf
 • 2 Overnachtingen
 • 1x Ontbijtbuffet
 • 1x Nieuwjaarsbrunch vanaf 10.00 uur
 • Oudjaarsbuffet op woensdag (31/12)
 • Oudejaarsdag: volledig verzorgde feestavond (31/12) van 19.30 – 01.00 uur:
 • Drankenarrangement
 • Champagne en vuurwerk om 00.00 uur
 • Feestavond met casinospelen en live muziek
 • Koffie of thee met krentenwegge op kamer geserveerd (01/01)
 • Huifkartocht met glas glühwein of beker chocomelk (01/01) vanaf 14.00 uur
 • 4-Gangen Nieuwjaarsdiner op vrijdag (01/01) vanaf 18.30 uur met keuze in hoofdgerecht vlees / vis

Beleef Oud & Nieuw in Lochem, de Achterhoek

Genieten staat centraal in ons hotel, waar u in een sfeervolle en bosrijke omgeving van Lochem prettig en ongestoord kunt genieten. De fantastische ligging, de accommodatie en zeker de sfeer, bieden u alle mogelijkheden om ieder verblijf tot een succes te maken!

Ga er even lekker tussen uit met Oud & Nieuw en beleef het echte Achterhoek!

Luxe hotelkamers in Lochem, de Achterhoek

Comfortabel overnachten in een luxe hotel in Lochem. Het hotel beschikt over 46 kamers, verdeeld in Comfort kamers of Luxe kamers. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Gun u zelf het beste en kies voor de Luxe kamer, dan geniet u van een balkon met tuinzicht, een ligbad én koffie/ thee faciliteiten op uw kamer!
Hieronder hebben wij de kamertypes voor u op een rijtje gezet. Zo ziet u in één oogopslag in welke kamer u zicht het meest thuis zult voelen.

Luxe kamers:
Onze meest ruime tweepersoonskamers met balkon en perfect uitzicht op onze mooie tuin. Gelegen aan de voorzijde van het hotel op de 1e en 2e etage. Deze kamers zijn, behalve het balkon, ook voorzien van flatscreen TV, koffie- en theefaciliteiten en een ligbad. Onze Luxe kamers zijn in December 2009 gerenoveerd en voorzien van een zeer eigentijds interieur!

Comfort kamers:
Comfortabele 2-persoonskamers, gelegen op de zijvleugels van het hotel. Enkele comfortkamers beschikken over een ligbad of balkon.

Voor de alleenreizende gasten beschikt het hotel over acht 1-persoonskamers. Deze kamers beschikken deels over een balkon met tuinzicht. Voor deze kamers geldt geen extra toeslag.

Wenst u als alleenreizende gast gebruik te maken van een 2-persoonskamer, dan rekenen wij een toeslag van € 25,- p.n. op de arrangements- of overnachtingsprijs.

Al onze kamers zijn minimaal voorzien van kleuren TV, badkamer met douche en toilet, telefoon en gratis Wifi.

In dit prachtige restaurant in Lochem beleeft u Achterhoekse gastvrijheid!

In Restaurant kunt u zich heerlijk laten verwennen tijdens een diner voor 2. Maar evenzo eenvoudig dekken wij een gezellige tafel in onze serre voor een familiediner of reserveert u een zaal voor een buffet of een diner-dansant. En bij mooi weer…. Dan eet u lekker buiten, op één van onze (deels) overdekte terrassen!

Klik hier voor meer informatie en foto’s

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top