Now Reading
Opzoek naar een cadeau voor moeder en kind? Lees snel verder..

Opzoek naar een cadeau voor moeder en kind? Lees snel verder..

Petite Jae. Gemaakt uit onvoorwaardelijke liefde voor hun kinderen…

Is er binnen uw familie kring een baby’tje geboren en bent u opzoek naar een uniek cadeau voor baby’s en/of jonge kinderen? Dan is dit wellicht iets voor u.

Petite Jae is een jong bedrijf met sieraden en accessoires voor baby’s en kinderen tot 5 jaar. Het bedrijf is opgericht door twee zussen die van jongs af aan al onafscheidelijk zijn. Ze zien elkaar dagelijks, hebben dezelfde vrienden en hebben beide kinderen. Ze vullen elkaar perfect aan, dingen die de een niet zo leuk vind om te doen, doet de ander. Zij hebben beide totaal verschillende karakters maar ondanks deze verschillen ging de productie en het ontwerpen van hun 1e sieradenlijn zonder moeite.

De eerste collectie en de naam Petite Jae ontstonden toen de eerste dochter Jae-Lynn werd geboren. De teksten “la vie est Belle”, “Je ’t aime” en “ma Cherie” belichaamde precies hun gevoel op dat moment. Wat is het leven zo veel mooier met de onvoorwaardelijke liefde voor je kinderen. Zo bedachten de 2 zussen de armbanden voor moeder en kind om op deze manier iets moois met elkaar te delen.

  • De armbandjes kunnen gedragen worden vanaf het eerste levensjaar jaar en zijn verstelbaar tot 5 jaar.
  • De armbanden zijn los of in setjes verkrijgbaar van €39,95 tot €65,-
  • Online verkrijgbaar via www.petitejae.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top