Now Reading
Ontdek de Wadden op de fiets

Ontdek de Wadden op de fiets

Ontdek de Wadden op de fiets

Heerlijk uitwaaien en de mooiste plekjes van de Waddeneilanden ontdekken. Ga er samen op uit en ontdek de Wadden op de fiets. Heerlijk fietsen en wandelen, het is allemaal mogelijk op de mooie Waddeneilanden van Nederland. Met één van de onderstaande arrangementen kunt u heerlijk uitwaaien aan de stranden.

3 Dagen Ameland ontdekken per fiets

Met dit 3-daagse Fietsarrangement ontdekt u de mooiste plekjes van het Waddeneiland Ameland. Ameland heeft 100 kilometer aan fietspaden en er zijn verschillende fietsroutes die u naar de mooiste plekjes van het eiland brengen. Kom heerlijk uitwaaien en ontdek de Wadden op de fiets.

U zult verblijven in een 4-sterren hotel aan de westkust van Ameland. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien en sfeervol en comfortabel ingericht. Het hotel is gelegen net buiten het gezellige dorpje Hollum en ligt op 5 minuten fietsen van het strand. Heerlijk ontspannen en fietsen op het Waddeneiland Ameland. Fiets langs het wad naar het pittoreske plaatsje Ballum of breng een bezoek aan Nes. Onderweg kunt u een bezoekje brengen aan een molen, kaasboerderij of natuurlijk het strand.

Lees ook
fietsvakantie

Naast het hotel is het mogelijk om te squashen, tennissen en golfen. Daarnaast is er ook een wellness aanwezig in het hotel. Voor kinderen is er ook genoeg vertier met een kinderspeelbad, speelplaatsen, skatepark en een speciale kinderkaart in het restaurant.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top