Now Reading
Nieuwe aanbieding: 2-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente

Nieuwe aanbieding: 2-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente

Tijdens de feestdagen is het hotel in Twente warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. Kom met Oud en Nieuw heerlijk genieten in Twente.

Oud & Nieuw Programma
Bij ons wordt 2015 feestelijk afgesloten!

Live muziek, bubbels en vuurwerk zorgen voor een onvergetelijke jaarafsluiting.

Op oudejaarsavond kunt u genieten van een heerlijk Menu du Chef bereid door onze keukenbrigade. Beginnend met een 3 gangen diner en een glas bubbels in uw arrangement kunt u deze uitbreiden met een 4e en 5e gang. U heeft hierbij binnen elke gang de keuze uit 3 opties.

Op 1 januari kunt u heerlijk uitslapen, onze uitchecktijd wordt dan verlengd tot 12.00 uur.

Genieten in een hotel met veel faciliteiten
Onze locatie biedt vele faciliteiten. Zoals bijvoorbeeld een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, speeltuin, 2 bowlingbanenen 2 tennisbanen. In Restaurant Moods bent u van harte welkom voor uw lunch en/of diner. In onze sfeervolle Lounge kunt u na een intensieve dag heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en/of hapje.

De kamers
De kamers zijn o.a. voorzien van een wekkerradio,telefoon, televisie, zitje, internetverbinding, badkamer met bad of douche, toilet en een balkon of terras met zitje. Een overdekte passage verbindt het hotel met het appartementencomplex.

De appartementen beschikken over een woonkamer met kitchenette voorzien van koelkast, magnetron, vier kookplaten en koffiezetapparaat, twee slaapkamers met twee bedden, een badkamers met douche / bad en toilet en een badkamer met toilet en douche. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zitje.

Wilt u ook genieten van een 2-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top