Now Reading
Nieuw: Oud & Nieuw met ALL IN Feestavond in Brabant

Nieuw: Oud & Nieuw met ALL IN Feestavond in Brabant

Wilt u dit jaar wel een heel bijzonder Oud en Nieuw beleven? Geniet van een 2-daags oud en nieuw arrangement in Brabant inclusief een All Inclusive feestavond in ons prachtige **** hotel. Geniet van een betoverend begin van het nieuwe jaar!

Proef de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid in dit 4-sterren hotel
Fitland Hotel – Dormylle in Mill vormt samen met Sauna- & Beautyresort De Wellnessboot, Restaurant Des Werelds en Fitland een uniek sport-, wellness-, party-, congres- en evenementencentrum in Nederland. Het gebruik van het zwembad en alle sportfaciliteiten van Fitland is geheel gratis!

Het sfeervolle Fitland Hotel – Dormylle Mill beschikt over 60 hotelkamers verdeeld over twin kamers, suites, hoogtekamers en twee unieke vliegtuigsuites.

Tijdens uw verblijf in ons vier-sterren hotel proeft u meteen de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid! In de omgeving zijn bewegwijzerde fiets- en wandelpaden waardoor u op een ontspannen manier kunt genieten van de prachtige omgeving. Houdt u meer van cultuur, een dagje shoppen of een avondje naar het casino, bioscoop of theater; in het nabijgelegen Uden of Nijmegen vindt u dit allemaal. Het team van Dormylle zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt!Het hotel beschikt over GRATIS draadloos internet.

Wilt u meer weten over het Oud & Nieuw met ALL IN Feestavond in Brabant?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top