Now Reading
Nieuw: Nachtje weg in Den Bosch met bezoek aan Jheronimus Bosch Art Center

Nieuw: Nachtje weg in Den Bosch met bezoek aan Jheronimus Bosch Art Center

Verblijf in de meest gastvrije stad met een heerlijke overnachting in Den Bosch. Dit arrangement is inclusief entree voor het Jheronimus Bosch Art Center in Den Bosch.

Het hotel
Het hotel is gelegen aan het middeleeuwse marktplein in het kloppende hart van deze bruisende cultuurstad ‘s-Hertogenbosch. De stad is sprankelend, sfeervol en in 2010, 2011, 2012 én 2013 welverdiend gekozen tot “Meest Gastvrije Stad van Nederland”. De stad biedt met haar vele historische gebouwen, de beroemde Sint Jans kathedraal, sfeervolle terrassen, bourgondische restaurantjes en haar natuurschoon een ideale omgeving voor een heerlijk weekendje weg of dagje Den Bosch. Kom en ontdek zelf deze bruisende Bourgondische stad

Kamers
Al onze 125 hotelkamers, waaronder 74 tweepersoonskamers, zijn rookvrij en van alle moderne gemakken voorzien, zoals airconditioning en gratis gebruik van Wireless Internet. U kunt in alle rust genieten van uw verblijf in Golden Tulip Hotel Central.

Bezienswaardigheden
Naast de vele bezienswaardigheden is het centrum van ‘s-Hertogenbosch uitermate geschikt voor een dagje winkelen. Even bijkomen is mogelijk in de kroegjes en op de terrasjes die de stad rijk is. Zin om eens lekker bij te kletsen onder het genot van een lekkere lunch? Dan bent u uiteraard van harte welkom in de Brasserie van het hotel. Ook voor een uitgebreid diner bent u bij ons aan het juiste adres. Ons luxe Restaurant De Leeuwenborgh is dagelijks geopend tot 21.30 uur,

Jheronimus Bosch Art Center
Het Jheronimus Bosch Art Center is een multifunctioneel centrum. Het biedt niet alleen onderdak aan een moderne expositie over de middeleeuwse kunstenaar, maar ook aan een podium voor concerten en optredens, moderne kunst, een bibliotheek, auditorium en vergaderzalen. Ook kan de bezoeker shoppen in een exclusieve winkel.

Lees ook
Heerlijk uitwaaien in Egmond aan Zee

Boek hier deze leuke Aanbieding: Nachtje weg in Den Bosch met bezoek aan Jheronimus Bosch Art Center!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top