Now Reading
Nieuw: KIDS FOR FREE Familieweekend aan het strand in IJmuiden

Nieuw: KIDS FOR FREE Familieweekend aan het strand in IJmuiden

Tijd voor een uitstapje met de kids? Wat dacht u van dit Kids for Free Familiearrangement. U overnacht met maximaal 2 kinderen op een familiekamer.

Familieuitje aan de kust!
Ons hotel ligt op 150 meter van het strand, fijn! Word wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Open je balkondeur en ruik de zoute zeelucht. Kom uitwaaien met je kinderen, hond of partner? Leuk! Valt het weer aan de kust wat tegen? Zoek de warmte op in onze sauna.

Mogelijkheden in de buurt
Na een dagje zee wil je weleens iets anders. Dan is het fijn dat je in 20 minuten in het centrum van Haarlem staat. Of ga naar Amsterdam, op slechts 25 kilometer afstand. Van strandwandeling naar stadswandeling tijdens jouw verblijf in ons hotel. het is allemaal mogelijk!

Familiekamer
Met jouw gezin naar het strand? Dan is de familiekamer perfect! Deze bestaat uit twee gedeeltes. Een woonkamer, aparte slaapkamer, badkamer en een toilet. In de slaapkamer staat een groot tweepersoons bed. In de woonkamer vind je een stapelbed. Ruzie maken over de televisie is niet nodig. Beide kamers hebben er één.

Boek hier dit gezellige KIDS FOR FREE Familieweekend aan het strand in IJmuiden.

Klik hier voor meer uitjes aan het Strand!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top