Now Reading
Nieuw: Culinair vriendinnenuitje in Alkmaar met een Kookworkshop

Nieuw: Culinair vriendinnenuitje in Alkmaar met een Kookworkshop

In hartje Alkmaar staat onze kookstudio waar we diverse kookworkshops aanbieden voor een gezellig dagje uit.

Tijdens deze leuke en leerzame kookworkshops leert u met uw vrienden, familie of een ander gezelschap verschillende recepten maken. Voorop staat dat de recepten duidelijk zijn voor de gasten. Kwaliteit, simpel, maar verrassende gerechten is het uitgangspunt. Als alles klaar is neemt iedereen plaats aan de sfeervol gedekte tafel en wordt er genoten van een heerlijke complete maaltijd. We eindigen de workshops altijd met een heerlijke cappuccino, koffie of thee en wat lekkers!

Spaanse workshops

Tapas maken
Iedereen wordt ontvangen met een glaasje bubbels en bijpassend hapje, daarna worden de schorten voorgebonden en gaat iedereen aan de slag met alle dagverse ingrediënten en bijzondere recepten van de Spaanse tapas.

Spaanse Pinchos maken
Maak heerlijke creaties met echte Spaanse ingrediënten!

Nog meer mogelijkheden

Pasta’s en Pastasauzen
Zijn jullie gek op de Italiaanse keuken? Dan is deze kookworkshop zeer geschikt! Leer tijdens deze workshop heerlijke Italiaanse pasta’s en pastasauzen maken.

Amuses maken
Tijdens deze leuke en leerzame kookworkshop leert u met uw vrienden, familie of een ander gezelschap verschillende recepten van amuses kennen.

See Also
dagje Giethoorn

Duizend-en-een-nacht
Alle dagverse ingrediënten en bijzondere recepten uit Marokko en Turkije worden doorgenomen. Als alles klaar is neemt iedereen plaats aan de sfeervol gedekte tafel en wordt er genoten van deze heerlijke maaltijd.

Boek ook zo’n gezellig vriendinnenuitje in Alkmaar met een Kookworkshop!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top