Now Reading
Nieuw: 4-daagse Winterberg Kerst Special

Nieuw: 4-daagse Winterberg Kerst Special

4 dagen genieten van een mini kerst vakantie in Winterberg?De prachtige witte omgeving en niet te vergeten de verschillende wintersport mogelijkheden. Stelt u zich eens voor. Op nog geen drie uren reisafstand het optimale winters gevoel beleven met uw familie of vrienden? Skiën, snowboarden en nog veel meer!

Wilt u kerst vieren in de sneeuw met een groep vrienden of met de hele familie in het Sauerland? Dan hebben wij voor u een geheel verzorgd programma samengesteld waarbij u zal genieten van deze feestelijke dagen. De prachtige witte omgeving en niet te vergeten de verschillende wintersport mogelijkheden. Stelt u zich eens voor. Op nog geen drie uren reisafstand het optimale winters gevoel beleven met uw familie of vrienden? Skiën, snowboarden, langlaufen, après ski en voortreffelijke accommodaties?

Het hotel
Het hotel ligt in de bergen van hartje Sauerland, omringd door prachtige bossen. Het hotel biedt uitzicht op de hoogste en bekendste berg van het Sauerland: “de Kahler Asten”, en ligt naast de skiliften die u tot in het uitgestrekte skigebied van Winterberg brengen. Het unieke van Winterberg is de charme van de verschillende seizoenen. De winter leent zich bij uitstek voor skiën langlaufen of snowboarden, en in de zomer is het een uitgelezen omgeving voor prachtige wandelingen.
De kamers zijn onder andere standaard voorzien van badkamer met douche en toilet, televisie met Nederlandse zenders, telefoon, zitje en wekkerradio. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van wifi. Verder bieden bijna al onze kamers een schitterend uitzicht op de bosrijke omgeving.

Het landschap
Voor het echte wintersportgevoel hoeft u niet af te reizen naar Frankrijk of Oostenrijk. Op slechts 2,5 uur rijden van Arnhem kunt u al in Sauerland zijn.
Winterberg en Willingen zijn de twee populairste wintersportplaatsen van Sauerland. Met een ruim aanbod van goed verzorgde accommodaties, sneeuwzekerheid en een volledig verzorgd programma met activiteiten en gezellige après ski mogelijkheden kan Sauerland erg goed concurreren met de traditionele wintersport bestemmingen.

Jaarlijks biedt Sauerland 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er geskied worden. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen, die ingezet kunnen worden om de natuur een handje te helpen. Maar vanwege de hoge (top 842 meter) en gunstige ligging van “Wintersport-Arena Sauerland” sneeuwt het er ’s winters ook geregeld en blijft door de temperatuur de sneeuw behoorlijk liggen. In de wintermaanden is het overdag gemiddeld +2,7 graden Celsius en ’s nachts -1,8 graden.

See Also
Familiespellen

Wilt u meer weten over het Programma van dit geweldige arrangement: 4-daagse Winterberg Kerst Special?

Wilt u meer TIPS voor een Uitje in Winterberg?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top