Now Reading
De Neuzelbeurs gaat op 12 & 13 september weer van start!

De Neuzelbeurs gaat op 12 & 13 september weer van start!

De leukste en grootste rommelmarkt van de regio!

Begin september wordt de Neuzelbeurs eindelijk weer opgebouwd in Bakkerij 1 van De Broodfabriek. Tijdens dit weekend vullen standhouders 200+ kramen met allerlei leuke koopjes. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

Op de Neuzelbeurs zijn er op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om de beurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer lezen over de maatregelen die worden genomen? Neem dan een kijkje op onze website.

De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag.

  • Tijdsblok A, 10:00 – 13:00 uur
  • Tijdsblok B, 14:00 – 17:00 uur

Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen.

Momenteel is de ticketverkoop enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online mogelijk. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen. Via de website is het mogelijk tickets aan te schaffen, wees er snel bij want OP=OP!

Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

See Also
dagje Giethoorn

Wat: Neuzelbeurs
Waar: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Datum: 12 & 13 september
Openingstijden: 10:00 – 17:00 uur
Tickets: €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen)

Bron: neuzelbeurs

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top