Now Reading
Meer glimlachen in het verkeer dankzij lokale samenwerking

Meer glimlachen in het verkeer dankzij lokale samenwerking

Een brullende leeuw naast de deur, een dinosaurus voor het raam en een rode panda op de motorkap… Vanaf vandaag zijn er op de weg wel heel bijzondere dieren te spotten in Amersfoort en omstreken. Dankzij de lokale samenwerking tussen DutchLease, Centrum Garage, SEAT Nederland en DierenPark Amersfoort rijden er opvallende dierenauto’s rond.

“Lachende kinderen en verbaasde ouders zijn aan de orde van de dag wanneer ik voorbij kom rijden”, vertelt Marleen Braaksma, één van de bestuurders van de bijzondere SEAT Ibiza. “Bij de supermarkt moet ik geregeld wat langer wachten, omdat een kindje mijn auto bestudeert.” Vandaag namen de eerste zes dierentuin-medewerkers hun nieuwe leaseauto in ontvangst. Met de bijzonder bestickerde auto’s wordt er voor heel wat extra verwondering op de weg gezorgd. Naast de SEAT Ibiza’s zijn er ook SEAT Mii’s omgetoverd tot dierenauto’s.

Het concept voor de opvallende auto’s van de dierentuin ontstond drie jaar geleden en sindsdien trekken de vrolijke wagens veel bekijks. “De bijzondere auto’s passen helemaal bij de speelse formule van ons park die zich helemaal op kinderen richt”, vertelt Commercieel Directeur Astrid Wassenaar. “Wij vonden het echter tijd voor iets nieuws en daarom zijn deze modellen in een ander jasje gestoken. Kijk dus maar goed uit, want je weet nooit wat er voorbij komt rijden dankzij de auto’s van DierenPark Amersfoort.”

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top