Now Reading
Mannenweekend op de Veluwe – 3 TIPS

Mannenweekend op de Veluwe – 3 TIPS

EINDELIJK, Op pad met de mannen!

Iedere vriendengroep kent het wel, het plannen van dat ene mannenweekend weg dat al veel te lang op zich laat wachten. Even weg van de vriendinnen en het ‘dagelijkse leventje’ om lol te gaan beleven met je maten! Het organiseren van zo’n weekendje verloopt soms moeizaam, dus gebruik zeker deze handige tips voor het organiseren van een Mannenweekend. Wij hebben alvast de locatie uitgezocht, wat dacht je van een mannenweekend op de Veluwe!

Om je alvast op weg te helpen hebben hebben we al een paar toffe weekendjes voor je uitgezocht. Omringt door het fijnste gezelschap en de prachtige natuur van De Veluwe, wordt dit hét weekend vol plezier en onvergetelijke avonturen. Op de Veluwe is veel meer te doen dan alleen wandelen of een route fietsen, zie hieronder de stoerste weekendjes weg met de mannen!

TOP 3 Mannenweekend op de Veluwe

Actief mannenweekend in Gelderland – “Schietorama” en Escape Tour 
Geniet van een 2-daags Actief mannenweekend op de Veluwe in Gelderland. Werkt het weer niet mee? Dan verplaatsen we de activiteiten gewoon naar binnen! Weer of geen weer, dit actieve mannenweekend kan altijd doorgaan! Er zitten vele leuke activiteiten in maar ook zeker momenten om even gezellig bij elkaar te zitten.

Stoer Mannenweekend op de Veluwe – Bowlen en Buggy rijden
Op zoek naar een echt mannenuitje? Stoer uitje met buggyrijden en bowlen op de Veluwe om vervolgens te overnachten in een lodge. Een echt mannenweekend beleef je op de Veluwe!

Super weekend voor mannen met 4×4 of Quad, Challenge parcours en Lasergame
Tijd voor een gezellig mannenweekend? Wij bieden een op en top mannenuitje aan met een gemotoriseerde activiteit, lasergamen en de challenge parcours. Je blijft lekker slapen dus ’s avonds kan een heerlijke burger eten in het hotel en hoeft niemand de Bob te zijn.

Wij wensen je heel veel plezier met het weekendje weg met de mannen!

See Also
culinair dineren met een nachtje weg

Met recreatieve groet,

Sjors van der Meer
Recreatief.nl / Mannenweekend.nl

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top