Now Reading
Mannen zijn romantischer dan vrouwen

Mannen zijn romantischer dan vrouwen

Hoe vaak hoor je een vrouw klagen dat haar man wel iets romantischer zou mogen zijn? Misschien moeten vrouwen ook zelf iets meer hun best doen voor een romantisch avondje, want uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat mannen romantischer zijn dan vrouwen.

Ondanks dat ze romantischer zijn, gaan mannen ook veel vaker vreemd. Meer dan dertig procent van de mannen heeft wel eens seks gehad met een ander dan zijn vaste partner. Bij de vrouwen is dit nog geen twintig procent. Dit wordt echter niet gezien als affaire. Slechts 15 procent van de respondenten geeft aan een affaire te hebben gehad. Het verschil tussen seks met een ander dan je partner of affaire is volgens de respondenten het gevoel wat er wel of niet bij komt kijken.

De romantische genen van de mannen zorgen er misschien ook voor dat liefde op het eerste gezicht bij mannen vaker voorkomt. Dit gebeurt slechts bij 28 procent van de vrouwen, terwijl dit bij de mannen bij 48 procent wel eens is voor gekomen.

De respondenten geven aan dat communicatie heel erg belangrijk is in een relatie. 74 procent van de respondenten geeft dan ook aan gelukkig te zijn in haar of zijn relatie.

Wil je ook je partner weer eens verrassen met een romantische uitje? Verras hem of haar met een Vip & Romance-arrangement in Den Haag.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top