Now Reading
Mijn man heeft een hobby: Vissen

Mijn man heeft een hobby: Vissen

Tips voor een aantal visstekjes in Gelderland

Gaat uw man geregeld met de hengel er op uit om een grote vis binnen te halen. Dit wil niet altijd lukken omdat het te warm of te koud is. Wellicht zijn er heel veel vissers waardoor de vissen niet zo snel bijten of is er simpel weg niet genoeg vis in het water. Misschien is het tijd om een nieuw visstekje te  vinden voor een goede vangst.

Rhederlaag

In Lathum aan de Rhederlaagse plas zijn er veel plekken waar u uw hengel uit kunt gooien. De visstand is hier erg hoog omdat het direct verbonden is met de IJssel. Zo kunt u hier vissen op snoek, baars maar ook brasem kunt u hier vangen. Er is hier zelfs een camping waarbij u zelf een plekje aan het water kunt krijgen om even te gaan vissen.

Aan de Berkel

Vlak bij Eibergen is er voldoende plek om een fijn plekje uit te zoeken. Hier wordt vooral veel voorn en baars gevangen.

Twentekanaal

Als u hier gaat vissen is de kans groot dat u veel verschillende soorten vis vangt. Zo zit hier voorn, karper, brasem, pos en baars. Zo kunt u met verschillende hengels op verschillende soorten vis vangen.

Lees ook
Schaduwdochter

Heeft u een vispas?

Als u gaat vissen is het wel belangrijk om uw vispas mee te nemen. Dit is ook in combinatie met de app, daarmee kunt u controleren of er op de plek gevist mag worden of niet. Het kan ook per gemeente verschillen als u een vispas van die gemeente heeft zou u er wellicht wel kunnen vissen maar als u een vispas van een andere regio heeft kan het zijn dat dit niet toegestaan is. Als u een andere visplek zoekt is het dus goed om dit in de app te checken.

Heeft u zelf nog tips voor een visstek?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top