Now Reading
Legofestijn Bouwblokjes in kerstvakantie

Legofestijn Bouwblokjes in kerstvakantie

HARDENBERG – Tijdens de extra editie van het legofestijn Bouwblokjes in de kerstvakantie zijn er spelcomputers waar bezoekers onder andere lego-games kunnen spelen. Ook de populaire game Fortnite, dat wereldwijd door meer dan 40 miljoen spelers wordt gespeeld, is op deze spelcomputers te spelen. “Dit zijn extra activiteiten op het bestaande programma van Bouwblokjes dat bezoekers al van ons gewend zijn tijdens de zomeredities. En we kunnen alvast verklappen dat er nog veel meer aan komt”, zegt organisator Renée Reinders.

Het legofestijn Bouwblokjes wordt al jaren georganiseerd in de zomervakantie. In de komende kerstvakantie komt het evenement voor het eerst met een wintereditie naar Hardenberg. “Daarom zijn we ook bezig met een schaatsbaan. Maar er zijn nog veel meer ideeën en we hopen die over een week bekend te maken. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat Bouwblokjes vooral om lego draait, maar dat er nog veel meer te doen is. We willen (jonge) gezinnen een compleet dagje uit aanbieden”, aldus Reinders.

Andere activiteiten naast de spelcomputers zijn vooral gericht op lego. Zo is er een grote legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn, is er een Duplo speelhoek voor de allerkleinsten en een legobouwhoek voor alle kinderen. Ook zijn er demonstraties van legofans en kunnen alle bezoekers imposante en bijzondere legocreaties zien die gebouwd zijn door legobouwers. Verder is er een bioscoop met legofilms, springkussens, racebaan met bestuurbare auto’s en kermisattracties.

Openingstijden wintereditie Bouwblokjes

See Also
dagje Giethoorn

De wintereditie van Bouwblokjes op zaterdag 29 en zondag 30 december 2018 is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg.
Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro.
Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang.
Ook het parkeren is gratis.
Klik hier voor meer informatie.

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top