Now Reading
Kookboeken tips

Kookboeken tips

Kookboeken

Heeft u eens zin om zich lekker uit te sloven in de keuken? Ga eens heerlijk koken voor uw partner of houdt u er van om juist wat te bakken. Het kan zoet of hartig net waar u zin in heeft. Deze kookboeken zullen u helpen om iets heerlijks op tafel te krijgen.

7x Anders

Dit boek van Jamie Oliver heeft maar liefst 125 verschillende recepten. Een groot voordeel is dat ze allemaal makkelijk te maken zijn en met maximaal 8 ingrediënten. Elke week zijn er 7 andere recepten en verschillende variaties met 18 alledaagse ingrediënten. Zo kunt u vaak ook in korte tijd een gevarieerde maaltijd op tafel zetten.

De snelle bakplaat

Dit kookboek is ideaal als u niet lang in de keuken wilt staan. Ze hebben vaak maar 10 minuten voorbereiding nodig en de oven doet het verdere werk. Er staan maar liefst 75 verschillende oven recepten in voor veel afwisseling. Voor een gerecht die goed voor kinderen geschikt is tot een luxe recept voor samen met uw partner. Niet alleen avond eten maar ook ontbijt en lunch recepten vindt u in dit kookboek.

Bakbijbel

Dit boek is voor de gene die houden van taarten, cakes en koekjes. Helaas is het bij bakken niet zo dat u van alles in de kom kunt gooien en het er goed uit komt. Bakken werkt toch altijd wat preciezer daarom is er ook een duidelijke uitleg. Van klassieke gerechten gerechten als brownie en appeltaart tot een tulpand en pistachepavlova.

See Also
Tips voor een gezonde borrelplank

Heerlijk koken doet u dus met een van deze boeken.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top