Now Reading
Kerstmarkt Fluweelengrot 2015

Kerstmarkt Fluweelengrot 2015

Kerstmarkt Fluweelengrot 2015
13 november t/m 23 december

Lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties…
Bezoek tussen 14 november en 23 december de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Dit is alweer de 18e editie van de kerstmarkt. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken. Naast de mooie decoratie voert een rondgang door de Kerstmarkt Fluweelengrot u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18de eeuwse kapel, stands met kerst- en cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid. Beleef de warme kerstsfeer in de Kerstmarkt Fluweelengrot!

Kerst- en cadeauartikelen
Een groot aantal nissen in de Fluweelengrot is ingericht als een klein, gezellig winkeltje. Deze winkeltjes stralen de kerstsfeer uit en zijn met elkaar verbonden door een feeëriek verlicht kronkelig gangenstelsel. Op de Kerstmarkt Fluweelengrot worden allerhande artikelen gepresenteerd die zeer geschikt zijn als kerstdecoratie of kerstcadeau. Apart zijn de vele handgemaakte -(internationale)producten, die veelal niet in de reguliere handel verkrijgbaar zijn, zoals kaarsen en Pools handwerk. Oude ambachten worden door verschillende standhouders tijdens de kerstmarkt getoond. Natuurlijk worden ook spirituele geschenken, kindercadeautjes, lekkernijen en allerlei hebbedingetjes verkocht. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar voor ieder wat wils! Buiten op het gezellig aangeklede grotpleintje en halverwege de route kunt u genieten van een hapje en drankje.

Steun een stukje Limburgse geschiedenis
Elk jaar bezoeken meer dan 125.000 mensen uit binnen- en buitenland deze speciale ondergrondse kerstmarkt.
De opbrengsten komen ten goede aan de organiserende Stichting Kasteel van Valkenburg, die daarmee in staat is om de Kasteelruïne en Fluweelengrot in stand te houden.

De Kasteelruïne is binnen haar openingstijden ook te bezoeken in de kerstmarktperiode. De stichting houdt zich echter het recht voor om bij slecht weer de Kasteelruïne te sluiten ten behoeve van uw veiligheid.

Wilt u meer weten over de Kerstmarkt in de Fluweelengrot in Valkenburg?

Voor leuke arrangementen met overnachtingen kijkt u hier voor mooie aanbiedingen!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top