Now Reading
Kaapstad, Herberg aan de zee

Kaapstad, Herberg aan de zee

Een samensmelting van diverse culturen, indrukwekkende uitzichten en goede wijn maakt Kaapstad tot een unieke havenstad die geliefd is door vele reizigers. Deze “Herberg aan de zee” heeft dankzij zijn unieke ligging toegang tot een geweldig strand met uiteenlopend flora en fauna.

Table Mountain & Lion’s Head

Hij is niet te missen, als u zich in Kaapstad omdraait kijkt u er tegen aan: de Tafelberg. Een indrukwekkend gezicht wat absoluut een bezoek waardig is. Een makkelijke manier om de Tafelberg op te gaan is met een taxi naar het kabelbaan station buiten het centrum, waarna u binnen 5 minuten boven op de berg staat. De tocht omhoog is bijna even indrukwekkend als het buitengewone uitzicht boven op de berg. Met goed weer heeft u een adembenemende kijk op heel Kaapstad, een unieke kans op een spectaculaire selfie.

Voor de reizigers die iets meer uitgedaagd willen worden is er de mogelijkheid om al klimmend Lion’s Head te trotseren. De route: Lion’s head hiking trail geeft u een adembenemend uitzicht en brengt u direct naar de top. Probeer deze route zo in te plannen dat u kunt genieten van een adembenemende zonsondergang, neem wat eten mee en ga er dan goed voor zitten want het is werkelijk fabelachtig.

De klim zelf duurt in totaal een uur tot anderhalf, een belangrijke tip van onze reisspecialisten: “doe het rustig aan, neem genoeg water mee en bescherm u zelf tegen de felle zon, maar vergeet vooral niet om te genieten van de geweldige omgeving!”

Hotels & Appartementen

Villa’s, hotels & appartementen, Kaapstad heeft voor iedere reiziger wat wils. De stad staat vol met indrukwekkende hotels en heeft een rijke geschiedenis. The Adderley Hotel aan Adderley Street is een perfecte uitvalbasis om Kaapstad te ontdekken. Het gebouw, in 2004 gerenoveerd, bezit enkele kamers met een uniek uitzicht op het goed bewaarde St. George’s Cathedral en ‘Old Town.’

Op zoek naar iets meer privacy en rust? Huijs Haerlem heeft precies wat u zoekt. Dit rustig gelegen guesthouse bestaat uit 8 kamers en ligt op loopafstand van de bekende boulevard Sea Point. Een relaxte tuin en een heerlijk zwembad geven u het ultieme vakantie gevoel! Kaapstad ervaren vanaf een unieke locatie? Geen probleem, de hierboven genoemde Lion’s Head hiking trail begint op nog geen 10 minuten afstand van het guesthouse.

Tip: de eigenaar van Huijs Haerlem is een ervaren reiziger en heeft meer dan genoeg tips tijdens uw rondreis Kaapstad

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top