Now Reading
Hoe kunt u een lange afstandsrelatie laten werken?

Hoe kunt u een lange afstandsrelatie laten werken?

Heeft sinds kort een nieuwe relatie maar wonen jullie nog een stuk uit elkaar? Dit maakt het natuurlijk allemaal een stuk lastiger. U kunt niet en avondje langs komen of samen even bank te hangen of een leuke film te kijken. U bent al snel 1 uur onderweg en daarna moet u ook weer 1 uur terug rijden als het niet langer is. Of is uw geliefde op reis voor het werk en zit hij of zij misschien langere tijd in het buitenland? Het maakt de relatie allemaal een stuk lastiger maar door deze tips kunt u een goede relatie houden.

Plan regelmatig tijd voor elkaar

Wanneer jullie beide druk zijn met werk en niet gouw even bij elkaar langs kunnen gaan is het belangrijk om goed te kunnen plannen. Zorg er voor dat die ene vrije dag dat jullie samen hebben goed gepland wordt zodat jullie samen iets leuks kunnen doen. Hebben jullie beide een avondje niets te doen ga dan skypen met elkaar en maak hier ook echt tijd voor vrij zonder dat u stiekem mee kijkt met uw favoriete serie. Plan alles ook van te voren want voor u het weet heeft de ander al plannen gemaakt om met vrienden wat te gaan doen.

Luchtige gesprekken

Wanneer jullie bij elkaar zijn of gewoon even bellen is het belangrijk om alles luchtig te houden. Begin niet over een zwaar onderwerp met emotionele lading maar praat juist over de leuke dingen die er gebeurt zijn. Wanneer jullie elkaar wat langer niet zien houdt u alles leuk en interessant zonder negativiteit. Maak af en toe een grapje of vertel een leuke verhaal van vroeger dat u ooit is overkomen.

Heb vertrouwen

Wanneer u snel jaloers bent zult u merken dat een lange afstandsrelatie niet voor u gaat werken. U moet ook wat vertrouwen aan de ander geven dat maakt het voor beide een stuk prettiger. Er zal daardoor minder onzekerheid en negativiteit in de relatie zijn. Zorg dat alles ook goed uitgelegd wordt, wanneer een verhaal niet volledig is kan de gedachte soms helemaal op hol slaan.

Besluit of alles haalbaar is

Het is ook erg belangrijk om te weten of jullie relatie wel echt haalbaar is. Wanneer u beide niet bereid bent om te verhuizen moet u na gaan of het dan wel de moeite waard is. Misschien krijgt u hierdoor alleen maar verdriet als u er achter komt dat het niet mogelijk is. Bespreek dan ook wat de plannen zijn en hoe lang jullie hierover willen doen, wellicht gaat u harder als uw partner of andersom. Zo komen jullie op de zelfde lijn en weten jullie wat u kunt verwachten.

Deze tips zullen u helpen om uw langeafstandsrelatie te helpen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top