Now Reading
Het Spoorwegmuseum viert de zomer met ‘Het leukste reisje van Nederland’

Het Spoorwegmuseum viert de zomer met ‘Het leukste reisje van Nederland’

Reizen is veel meer dan je verplaatsen van a naar b. Bij reizen hoort avontuur, ontdekken, plezier. Dat is het uitgangspunt van ‘Het leukste reisje van Nederland’ dat van 22 juni t/m 1 juli in het Spoorwegmuseum plaatsvindt.

Tien dagen lang kunnen bezoekers in het Spoorwegmuseum het leukste reisje van Nederland maken langs zeven bijzondere bestemmingen. Met een dag vol entertainment, verrassingen en cultuur krijgt de bezoeker een unieke ervaring. ‘Het leukste reisje van Nederland’ is een initiatief van het Spoorwegmuseum en wordt gerealiseerd in samenwerking met diverse culturele partners, waaronder Naturalis, Eye Filmmuseum, Zuiderzeemuseum, Afrika Museum en TivoliVredenburg.

Een dag vol verrassing, verbazing en verwondering
Bij binnenkomst in het Spoorwegmuseum ontvang je een eigen paspoort dat zich zal vullen met stempels van de bezochte bestemmingen. Deze bestemmingen zullen op verschillende plekken in het Spoorwegmuseum te vinden zijn. Iedere bestemming heeft een ander thema zoals film, dans en muziek. De laatste stempel krijg je bij de eindbestemming, te vinden in een gigantische Dome voor het Maliebaanstation. Hier zal de Utrechtse kunstenaar Mondo Leone je op spectaculaire wijze meenemen op de ultieme reis. Genoeg te beleven dus!

Online kaartverkoop
Kaarten zijn online verkrijgbaar op www.hetleukstereisjevannederland.nl.
‘Het leukste reisje van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de BankGiro Loterij.

See Also
dagje Giethoorn

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top