Now Reading
Heineken Biertegoed?!

Heineken Biertegoed?!

HEINEKEN introduceert ‘Heineken Biertegoed’, een vernieuwend programma waarmee bierliefhebbers Heineken horecazaken in Nederland kunnen ontdekken. Bij aankoop van Heineken producten met Biertegoed in de supermarkt kunnen consumenten de code op de verpakking activeren in de Heineken Biertegoed app. Het Biertegoed kan daarna verzilverd worden voor een vers getapt Heineken biertje bij deelnemende horecalocaties in heel Nederland. Met Biertegoed biedt Heineken Nederlandse bierdrinkers tips en inspiratie, heeft de supermarkt een innovatieve promotie en worden horecaondernemers geholpen om (nieuwe) gasten naar hun bar te krijgen. Bij de start nemen al ruim 2000 horecagelegenheden deel aan Heineken Biertegoed.

Bram Westenbrink, Marketing Directeur HEINEKEN Nederland: “Met Heineken Biertegoed willen we voor het eerst het horeca- en retailkanaal direct met elkaar verbinden. Met dit programma laten we bierliefhebbers die Heineken met Biertegoed in de supermarkt kopen ook de rijke wereld van de Heineken horecazaken ontdekken. Naast de mogelijkheid om het Heineken Biertegoed aan de bar te verzilveren, geven we consumenten met de Biertegoed app ook persoonlijke en locatiegebonden tips over mooie horecalocaties die aan het programma deelnemen. Op de app is allerlei informatie te vinden over de aangesloten kroegen. Zo kunnen bierliefhebbers samen met vrienden nieuwe cafés ontdekken en daar genieten van een mooi vers getapt glas Heineken.”

Heineken Biertegoed wordt vanaf nu verkocht bij het 24×30 cl krat. Binnenkort zullen ook de belangrijkste verpakkingen van Heineken (6-pack 33/50cl blik en 6/12-pack 25cl mono) worden voorzien van Heineken Biertegoed codes. De hoogte van het Biertegoed is afhankelijk van het soort verpakking. Na aankoop voer je de code van de verpakking in op de Heineken Biertegoed app en de app onthoudt direct hoeveel tegoed je hebt. Consumenten kunnen per dag maximaal twee biertjes per persoon bestellen via de Biertegoed app. Ook wordt in de app aandacht besteed aan het belang van verantwoorde alcoholconsumptie.

Lees ook
Vakantie-uitgaven 55-plussers stijgen

De Heineken Biertegoed app is gratis verkrijgbaar in iTunes en Google Play, in de app staat een overzicht van de horecalocaties waar Heineken Biertegoed verzilverd kan worden.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top