Now Reading
Golfweekend in Midden-Limburg

Golfweekend in Midden-Limburg

Golfweekend in Midden-Limburg

Als u de slag te pakken heeft is het een fantastische sport. En niet alleen sporten maar het is veel meer. Naast dat u zich inspant, is golfen in zekere zin ook erg ontspannen. Even lekker uw hoofd leegmaken en een uitstapje maken. Tijdens dit golfweekend in Midden-Limburg golft u op een mooie baan met veel uitdaging door het heuvelachtige landschap. 

4-Sterren hotel

Tijdens het golfweekend in Midden-Limburg verblijft in een sfeervol 4-sterren hotel in Vlodrop. Elk van de 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van het restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving. Daarnaast ligt het hotel het unieke Nationaal Park de Meinweg dus wanneer u eventjes niet aan het golfen bent, kunt u ook nog een mooie wandeling of fietstocht maken. Ook de indoor-faciliteiten bieden u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.

Het programma

Als golfliefhebber moet u ooit eens gespeeld hebben op de schitterende golfbaan van Herkenbosch. Deze baan wordt als de mooiste bosbaan van Nederland betiteld. Geniet dus van een heerlijk golfweekend in Midden-Limburg!

In combinatie met uw overnachting in het 4-sterren hotel, (slechts 5 kilometer van golfbaan de Herkenbosche verwijderd), bieden wij u een TOP arrangement aan!

Met golfende groet,

Lees ook
golfvakantie in een top hotel in Duitsland

Kayleigh Stark
Recreatief.nl Golfweekend.nl

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top