Now Reading
Genieten van oud en nieuw in het buitenland

Genieten van oud en nieuw in het buitenland

Wilt u het jaarwisseling in het buitenland door brengen? Kies en geniet van een van de voorgestelde buitenlandse arrangementen.

Oud en Nieuw Classic – Vorstelijk feesten in Sauerland

Geniet de laatste dagen van het oude jaar in het land van de duizend bergen, het Sauerland. Wij bieden u een prachtig programma met een gala-avond met als highlight een culinair 6-gangenmenu. Kom gezellig met familie en vrienden het feest meevieren.

Reviews:

P. Schaafstal: Cijfer 8
“Prima hotel vriendelijk personeel zeer sfeervol oudejaars diner. We hebben genoten. Kamers en bedden ook prima en heerlijk schoon.”

D. Faber: Cijfer 8
Goed hotel netjes mooie kamers goede bedden. Het enige negative vonden wij de bardame onder in de kelder. Zij was niet vriendelijk. En een nadeel vond ik dat er honden in het restaurant mogen. Eten en drinken was prima.

Oud & Nieuw arrangement in Sauerland – Sluit het jaar af in een unieke sfeer

Het jaar afsluiten in een unieke sfeer, wellicht in een met sneeuw bedekte natuur. Dat doet u met Oud en Nieuw in het land van de 1000 Bergen, Sauerland.

Reviews:

M.Mulder: Cijfer 8
Prima en kraakhelder hotel. Kamer (standaard) was wel klein, maar voor 2 nachten geen probleem. De maaltijden waren goed evenals de ontvangst. We hebben er een paar plezierige dagen doorgebracht. De prijs-kwaliteitverhouding klopte.

3-daags spetterend Oud & Nieuw arrangement in Duitsland

Wilt u Oud & Nieuw een keer goed vieren? Kom dan naar dit 4-sterren hotel in Duitsland. Een 3-daags Oud & Nieuw arrangement waarin u volledig wordt verzorgd met onder andere culinaire diners, uitgebreide ontbijtbuffetten en een prachtig gala! Luidt u met ons het nieuwe jaar in?

Review:

S R C van den Berg: Cijfer 8
deze manier om Sylvester te beleven is ons goed bevallen, jammer dat er verder in Krefeld niets te doen is, en we ons op de verlenging dag verveeld hebben. Advies, raad verlenging af.

M. Poelman: Cijfer 8
Het was voor ons een goede keuze, prima hotel en goede verzorging.

Met recreatieve groet,

Kevin Wanschers
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top