Now Reading
Fiets TIP: Ontdek de prachtige Drentse natuur per fiets

Fiets TIP: Ontdek de prachtige Drentse natuur per fiets

Bezoek de Hunebedden

De provincie Drenthe is met meer dan 1.500 kilometer aan fietspaden en honderden verschillende wandelpaden perfect ingesteld op het maken van lange fiets- en wandeltochten. In het mooie landschap wisselen heidevelden, bossen, es-akkers en stroomdalen elkaar af. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het magische Drenthe en ook de Hunebedden bezoeken.

3-sterren Hotel

U heeft voor uw hotelovernachting een ruime keuze uit 29 kamers. Van een 1-persoonskamer met douche en toilet tot een 2-persoonskamer met douche en bad. Op enkele kamers kan een extra bed geplaatst worden. Alle hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, digitale TV, een kluisje en airconditioning.

U kunt een voorkeur aangeven voor een kamer op de begane grond. Een aanrader is de executive kamer met een jetstreambad. Als u nog meer luxe en ruimte wilt, boek dan de luxe junior suite met whirlpool. Deze suite is ook zeer geschikt als familiekamer.

Perfecte ligging van het hotel

Het hotel is ook prima gelegen als u erop uit wilt. Plopsaland ligt op 5 minuten afstand, Slagharen op 10 minuten en Wildlands Adventure Zoo Emmen op een kwartier afstand. Wilt u even van de fiets afstappen en een heerlijke wandeling maken, dan kunt u wandelen op de langste wandelroute van Nederland, het Pieterpad.

Kom samen de mooie omgeving in Drenthe ontdekken met deze 3-daagse Fiets TIP

Met natuurlijke groet,

See Also
golfweekend met heerlijke wellness

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top