Now Reading
Fantastische accommodaties in West-Canada

Fantastische accommodaties in West-Canada

Van plan om op rondreis te gaan door West-Canada? Dan is het uitgebreide aanbod aan overnachtingsmogelijkheden je vast niet ontgaan. Om je een handje te helpen zetten wij de meest bijzondere plekken op een rijtje.

Fairmont Chateau Lake Louise: schitterende uitzichten
Ben je op zoek naar een toplocatie? Dan ben je bij Fairmont Chateau Lake Louise aan het juiste adres. Dit hotel ligt namelijk direct aan het felblauwe Lake Louise. Onze favoriete kamers zijn die van het type Fairmont Lakeview. Kies je hiervoor, dan word je elke dag wakker met een fenomenaal uitzicht over het meer! Omdat het hotel zich in het Banff National Park bevindt, zijn er talloze activiteitenmogelijkheden. In dit winter wonderland zijn verschillende wandelpaden uitgezet, kun je mountainbiken, skiën, paardrijden en zelfs een sledehondentocht maken.

Tyax Wilderness Resort & Spa: even weg van de bewoonde wereld
Een half-verharde bergroute vol scherpe bochten en gaten leidt naar het Tyax Wilderness Resort & Spa. Omdat dit de enige weg is om het resort te bereiken, is het niet voor iedereen weggelegd. Dit maakt de ligging zo uniek, want je bent echt even weg van de bewoonde wereld. Maak hier een wandeltocht onder begeleiding van een deskundige gids en ga samen op zoek naar wilde dieren. Een andere aanrader is de kanotocht over het meer. Je wordt dan omringd door helderblauw water, hoge bergen en een prachtige groene omgeving. Onvergetelijk! Op zoek naar een bijzondere excursie? Ga dan voor een ‘scenic flight’ en geniet van het geweldige uitzicht vanuit het watervliegtuig!

Knight Inlet Lodge: op zoek naar de beren
Kies je voor de Knight Inlet Lodge, dan kies je voor pure beleving. Vanuit Campbell River vlieg je per watervliegtuig naar de drijvende lodge in Glendale Gove. Deze vlucht is al ronduit spectaculair, maar je gaat natuurlijk vooral naar de Knigt Inlet Lodge om beren te spotten. Ga daarom mee met de Bear Viewing Tour en de kans is groot dat je grizzly beren tegenkomt. Ook de Inlet Cruise is de moeite waard: je vaart dan langs schitterende watervallen. Bij de Knigt Inlet Lodge ervaar je de natuur van Canada op zijn best!

Nimmo Bay Wilderness Resort: ontwaak midden in de wildernis
Ben je een natuurliefhebber, maar houd je ook van luxe en wil je in de watten gelegd worden? Dan is het Nimmo Bay Wilderness Resort echt iets voor jou. Dit resort hanteert een unieke all-inclusive formule: de drankjes, maaltijden, activiteiten (en bijbehorende uitrusting) zijn allemaal inclusief. Persoonlijke service staat er ook zeer hoog in het vaandel. Bovendien is de kans groot dat je tijdens je verblijf walvissen, grizzly beren en zwarte beren spot. Een bijzondere accommodatie dus. Houd er wel rekening mee dat dit resort niet toegankelijk is in het winterseizoen.

Nieuwsgierig naar deze bijzondere accommodaties of ben je benieuwd naar andere hotels? Bekijk dan het complete aanbod hotels in West-Canada van Tenzing Travel.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top