Duitsland: vertrouwd én verrassend

Duitsland: vertrouwd én verrassend

De voordelen van Duitsland zijn talrijk: prachtige natuur, cultuur en historie maar toch dichtbij en vertrouwd. Ook de taal maakt dat veel gasten zich er nét wat gemakkelijker bewegen dan in andere landen. De Jong Intra heeft groepsreizen naar Duitsland in alle soorten en maten: van het Zwarte Woud tot Berlijn, Dresden en Leipzig, en van Beieren tot Noord-Duitsland. En natuurlijk ‘evergreens’ als de Rijn en de Moezel.

Duitsland biedt voor elk wat wils en dat is precies waar De Jong Intra voor staat. Voor cultuurliefhebbers zijn bijvoorbeeld de stedentrip Berlijn en de zesdaagse reis naar Dresden, Leipzig en Weimar aanraders. Cultuur én natuur biedt de reis naar het Ertsgebergte, waarbij ook Praag wordt bezocht. Een originele keus is Duitslands grootste eiland Rügen, aan de Oostzeekust, met zijn krijtrotsen en de sfeer van vroeg-20e-eeuwse badplaatsen. Noord-Duitsland heeft sowieso meer te bieden dan u denkt. Vandaar ook onze 10-daagse reis ‘Hoogtepunten van Noord-Duitsland’ die onder meer de Hanzesteden Lübeck en Rostock aandoet. Zuidelijker kunt u met ons naar het Zwarte Woud, en in twaalf dagen langs de hoogtepunten van Beieren (met een boottocht over de Donau).

Minder bekend is misschien het Odenwald, rijk aan sagen en legenden. Een gebied met tal van romantische valleien en verborgen dorpjes met prachtige vakwerkhuizen. En laten we het prachtige Heidelberg en de Middeleeuwse ‘rijksstad’ Worms niet vergeten. Tot slot ontbreken natuurlijk ook het Sauerland en de wijngebieden rond de Moezel en de Rijn niet in het pakket van De Jong Intra. Alle Duitsland reizen op een rij vindt u op onze website en in onze brochure, gratis verkrijgbaar bij uw ANVR reisbureau.
Bekijk hier al onze Duitsland reizen of bekijk onze brochure, gratis verkrijgbaar bij uw ANVR reisbureau.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: