Now Reading
De Malediven: het nieuwe Atlantis?

De Malediven: het nieuwe Atlantis?

Een tropische eilandengroep wat bekend staat om haar spectaculaire onderwater wereld, parelwitte zandstranden en luxe resorts. Ga er wel snel heen, want de Maldiven staan namelijk op het punt om voor eeuwig te verdwijnen!

De Malediven staan bekend als een tropisch paradijs. Deze eilandengroep van ongeveer 1200 indrukwekkende eilanden biedt reizigers de plek om ondergedompeld te worden in luxe en rust. Het azuurblauwe water is perfect voor duikers, snorkelaars of andere recreatieve activiteiten. Huur een eigen boot en ga op ontdekkingsreis. Vaar langs palmstranden en bezoek de lokale bevolking, dit allen afgewisseld met een frisse duik! Ga aan het einde van de dag achterover hangen en geniet van een zonsondergang zoals u die nog nooit heeft gezien.

Krijg het ultieme vakantiegevoel op de Malediven en laat uw schoenen thuis! De Malediven staan bekend om hun “schoenloze manier van vakantie vieren” Dit idee wordt vrijwel overal gepromoot en wordt aangedragen om het echte vakantiegevoel te creëren. De omgeving is perfect voor blote voeten, voel het zand tussen uw tenen!

Tip: neem wel slippers mee, aangezien de houten vlonders tussen de eilanden warm zijn.

Een vakantie op de Malediven staat voor ultiem relaxen, geweldig weer en heerlijk eten. Een van de meest unieke locaties om te eten is onderwater. Dit kan alleen bij het Ithaa Undersea Restaurant op Rangali eiland! Een geweldige ervaring die u nooit zult vergeten want naast de unieke locatie is het eten subliem. Ook hier geld de regel: zonder schoenen of slippers bent u absoluut welkom. Ervaar een “once in a lifetime dining experience” in dit bijzondere restaurant.

Tip: boek voordat uw reis begint een tafel! De lange wachttijden maken het bijna onmogelijk om op de dag zelf langs te gaan en snel een hapje te eten.

Ithaa Undersea Restaurant – Rangali Island

Helaas stijgt het globale waterpeil door de toenemende klimaatverandering, Dit heeft rampzalige invloeden op de eiland groep Maldiven. Er wordt gerekend dat binnen nu en maximaal 100 jaar het waterpeil zo hoog is gestegen dat de volledige eilandengroep onder water staat.

Wilt u dit tropische paradijs nog bezoeken, dan kunt u uw Malediven vakantie het best zo snel mogelijk plannen!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top