Now Reading
Culinair verwenarrangement in Hoevelaken – NIEUW!

Culinair verwenarrangement in Hoevelaken – NIEUW!

Heerlijk genieten op de Veluwe

Het grootste natuurgebied van Nederland is de Veluwe. In dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. De Nederlandse big five, zoals edelherten, vossen en wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte. En ook jij! Wandel over zandverstuivingen en door dennenbossen. Fiets langs bloeiende heidevelden en mooie zandstranden en meren. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je. Naast natuur, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, spannende attractieparken voor de hele familie, tal van culturele hotspots en knusse Hanzesteden.

Kom helemaal tot rust in de mooie natuur die de Veluwe je te bieden heeft. Om de beleving op de Veluwe nóg fijner te maken, hebben we een heel mooi nieuw verwenarrangement in Hoevelaken samengesteld met een centraal gelegen 4-sterren hotel.

Culinair verwenarrangement in Hoevelaken – NIEUW!

Zeer centraal in het midden van het land, in een bosrijk gebied, ligt dit hotel. Het 4-sterren hotel bestaat uit 3 prachtige monumentale Zuid-Veluwse boerderijen met een karakteristieke uitstraling. Vanaf hier kun je vele mooie wandel- of fietstochten maken door de prachtige omgeving van Hoevelaken. Bovendien ligt het hotel op korte afstand van de bruisende stad Amersfoort. Kortom, de ideale bestemming voor een paar dagen weg in eigen land!

Bij binnenkomst word je vriendelijk verwelkomt door de hotelreceptie. Het hotel beschikt ook over een kleinschalig wellness center waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Zo kunt u in het hotel onder andere gebruik maken van de sauna, solarium en of het Turks stoombad. Kom helemaal tot rust tijdens dit verwenarrangement in Hoevelaken, in de beautysalon heb je tevens een ontspannende manicure of gezichtsbehandeling.

Geniet tijdens dit verwenarrangement in Hoevelaken ook van een 4-gangen- én 5-gangendinner in het sfeervolle restaurant. Op de dag van aankomst is het nóg een beetje extra genieten. Dan is het ook nog eens culinair genieten van een speciaal wijnarrangement.

Lees ook
Weekendje Noord-Holland met vriendinnen

Voor meer informatie over dit verwenarrangement in Hoevelaken, klik HIER!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top