Now Reading
Camperreis door Noord-Amerika maken? Profiteer tot eind oktober van hoge vroegboekkortingen!

Camperreis door Noord-Amerika maken? Profiteer tot eind oktober van hoge vroegboekkortingen!

Wil je in 2016 een campervakantie door Amerika of Canada maken? Wees er dan snel bij want volgens onze specialisten is er in Noord-Amerika binnenkort geen camper meer te krijgen. Profiteer van hoge vroegboekkortingen door voor eind oktober je boeking te maken!


Camperreizen door Amerika
Het ultieme gevoel van vrijheid, zo wordt het rijden met een camper genoemd. Rij over brede geasfalteerde snelwegen door waanzinnige landschappen, of over onverharde wegen door uitgestrekte wouden. Het noordoosten van Amerika kent vele gezichten. New York, Boston, Washington, New England en de nationale parken Shenandoah en de Great Smoky Mountains zijn bekende plekken die je met de camper kunt ontdekken.

In het zuidoosten van Amerika vind je de zonovergoten staat Florida. Iets westelijker zijn de steden Nashville, Memphis en New Orleans niet te missen! Maak een trip langs deze steden vol met country, soul en rock ’n roll. Past zon, zee en strand wat meer in jouw straatje? Bezoek dan South Beach in Miami of de Florida Keys en struin over de iconische boardwalks.

Amerika heeft zoveel te bieden, een camper is hét ideale vervoersmiddel als je zoveel mogelijk wilt zien tijdens je reis. Het noordwesten, bekend van de Rocky Mountains, biedt eindeloze vergezichten, ruige landschappen, wilde bossen en valleien vol fascinerende flora en fauna. Wil je de echte ‘Western Lifestyle’ leren kennen, dan zijn de Rocky Mountains de ideale locatie.

Het zuidwesten van Amerika is een van de populairste bestemmingen ter wereld. Een overweldigend natuurschoon, afgewisseld door kleurrijke wereldsteden staan garant voor een memorabele camperreis. Een bezoek aan de Grand Canyon is een avontuurlijk uitstapje, en een van de hoogtepunten tijdens je rondreis door Amerika. Deze massale kloof is ruim 4000 kilometer lang en 15 tot 30 kilometer breed, geen ontkomen aan dus. Absoluut een bezoek waard is Yosemite National Park, de wilde rivieren, mammoetbomen en alpenweiden zijn een indrukwekkend gezicht. Parkeer de camper in het park en boek een tour om bij een rivier de wilde beren te spotten, of maak onder begeleiding, een hike en kom alles te weten over de vulkaan die zich onder het park bevindt.

Tip: spreekt een camperreis door Noord-Amerika je aan? Wees er dan snel bij, want volgens onze specialisten is er binnenkort geen camper meer te verkrijgen!

Amerika, divers, groots en geweldig. Een camperreis door Amerika wordt door velen bestempeld als “trip of a lifetime”. Heb je al plannen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wees er snel bij, want de vroegboekkortingen (die hoog kunnen oplopen) verlopen eind oktober.
Klik hier voor meer informatie!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top