Now Reading
Cadeau-ideeën voor de man die alles al heeft

Cadeau-ideeën voor de man die alles al heeft

Of het nu zijn verjaardag is, Vaderdag of gewoon een spontane actie; vaak is het lastig om een cadeau te vinden voor een man. Soms lijkt het of hij alles al heeft en de verleiding om dan maar weer zijn favoriete aftershave te kopen is groot. Wij geven u wat inspiratie om hem op een originele manier te verrassen. De volgende cadeaus zal hij niet snel vergeten.

  • Een zelfgemaakte foto op canvas
   Er is niets leuker dan verrast te worden met iets persoonlijks. Ga eens op zoek naar een foto van een reis die jullie vroeger samen hebben gemaakt of van een andere leuke gebeurtenis. Via posterXXL kunt u deze foto in verschillende maten op canvas laten drukken. Zo wordt hij elke keer herinnerd aan een mooi moment dat jullie samen hebben beleefd. Nog specialer is het als het een kiekje is dat hij zelf heeft gemaakt.
  • Creatieve workshop
   U kunt natuurlijk ook in een heel andere richting denken en hem aanmelden voor een workshop waarbij hij iets creatiefs leert. Zeker voor mensen die al met pensioen zijn, is dit een leuke tijdsbesteding. Er zijn verschillende workshops om een ambacht te leren, zoals een houtbewerkingscursus of een workshop glasblazen. Vaak bestaan deze workshops uit meerdere delen en vinden ze op een vaste locatie plaats. Zoek een workshop bij hem in de buurt uit, zodat hij er gemakkelijk naartoe kan. Wie weet is zijn volgende cadeautje aan u wel zelfgemaakt.
  • Een dagje weg
   Organiseer een dagje weg en vertel niet waar jullie naartoe gaan. Ga bijvoorbeeld naar het strand of het bos, neem hem mee uit eten bij zijn favoriete restaurant en sluit de dag af met een voorstelling in het theater. Wij hebben een aparte pagina vol met tips voor een dagje uit, waarmee u een onvergetelijke dag kunt plannen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top