Blijf met elkaar in contact! Mobiele bereikbaarheid belangrijker dan ooit!

Blijf met elkaar in contact! Mobiele bereikbaarheid belangrijker dan ooit!

Ondanks de versoepelingen rondom het Covid-19 virus is het vandaag de dag nog steeds lastig om met familie en vrienden regelmatig af te spreken. Het advies is om thuis niet meer dan 6 personen te ontvangen, waarbij de 1,5 meter ook nog van wezenlijk belang is en buiten de deur op een terrasje wordt ook het verzoek gedaan om alleen met mensen uit 1 huishouden te komen. Een andere manier om contact te onderhouden met deze mensen is dan de mobiele telefoon. Op deze manier kunt appen, bellen of lekker beeldbellen. Zeker in dit laatste geval lijkt het of u bij elkaar op de bank zit, maar zonder de risico’s van een besmetting!

Beeldbellen met elkaar de oplossing!

Beschikt u al over een goede mobiele telefoon die beschikt over deze functionaliteiten? Dan hoeft u alleen maar te kijken naar een passend abonnement. Een Sim Only abonnement is dan voldoende. U ontvangt bij dit abonnement alleen een simkaart die u in uw huidige telefoon kunt stoppen. Zorg wel dat u een abonnement neemt met een databundel die ook groot genoeg is om mee te beeldbellen en te appen. Het zou zonde zijn wanneer uw databundel leeg is en u moet wachten tot de volgende maand om het gesprek weer te vervolgen. 

Door te kiezen voor een Sim Only abonnement bespaart u de kosten van een nieuwe telefoon en vaak is het abonnement ook nog eens voordelig af te sluiten op basis van uw wensen!

Toch tijd voor een nieuwe mobiele telefoon?

Beschikt u niet over een telefoon die deze app’s heeft of kan installeren? Dan kan het verstandiger zijn om een nieuw abonnement af te sluiten waar u ook kunt kiezen voor een  nieuwe (smart)phone. Abonnement en telefoon worden dan op elkaar afgestemd. Op deze manier kunt u ook uren genieten samen met familie en vrienden! Ook hier is het belangrijk dat u op een rijtje zet waar de telefoon aan moet voldoen, maar ook wellicht nog belangrijker:. Welk budget u uit wilt geven aan deze nieuwe gadget. Door dit vooraf te bepalen kan de verkoper met u meedenken wat voor u de beste optie is. Er zijn tal van mogelijkheden. De mobiele telefoon bestaat immers al 40 jaar!

Wilt u zich hier eens in verdiepen? Dan leest u hier alles over de geschiedenis van de mobiele telefoon.

Belangrijke en beschikbare functionaliteiten

Veel telefoons lijken steeds meer op elkaar, maar er zijn toch wel belangrijke verschillen. Leg deze functionaliteiten naast elkaar en maak zo de keuze welk model het best bij u past:

  • Vormgeving en design van het toestel
  • De prijs van het toestel al dan niet met een abonnement
  • Het besturingssysteem
  • Hoe lang gaat de accu mee
  • Zit er een goede camera op
  • Wat is het formaat van de telefoon

 

Heeft u alle afwegingen gemaakt en een keuze gemaakt dan kunt u zowel online alsook in de winkel uw nieuwe abonnement of telefoon aanschaffen. Op deze manier kunt u snel genieten van uw nieuwe gadget, of nog beter, van het contact met uw vrienden of familie. Ze zijn maar een appje of een belletje van u vandaan!