Now Reading
Beleef samen de Efteling in winterse sferen!

Beleef samen de Efteling in winterse sferen!

Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Een prachtig decor voor een paar mooie Kerstdagen.

Maak een winterwandeling door het feeëriek verlichte Sprookjesbos en geniet naast de adembenemende attracties ook van de speciale winterattracties. Zwier met je geliefde over de schaatsbaan, terwijl de kleintjes van een echte sneeuwglijbaan glijden. Bind de latten onder je voeten en langlauf tussen de besneeuwde bomen.

Smaakvol eten en drinken
Verwarm jezelf met warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein, terwijl je met familie en vrienden rond het kampvuur zit. Of bezoek een van de vele horecagelegenheden met uiteenlopende lekkernijen.

Niet missen: Indrukwekkende illusies!
Als de avond valt, veranderen drie attracties van gedaante en lijken gevels tot leven te komen. Kijk je ogen uit bij deze indrukwekkende illusies na zonsondergang! De winterdag wordt afgesloten met de sensationele watershow Aquanura. Het spektakel is extra betoverend tegen een gitzwarte winterhemel.

Wilt u een bezoek aan de Winter Efteling combineren met een Winters Weekendje weg? Wij hebben speciaal voor u een 3-daags Efteling Aanbieding samengesteld inclusief een toegangskaartje!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top