Artikel hulp bij plezier in de slaapkamer

Artikel hulp bij plezier in de slaapkamer

Slaapkamer verhalen

Creativiteit in seksualiteit speelt daar een grote rol bij. Als vrouw ben je vrijer en sla je aan het experimenteren. Niet alleen in de slaapkamer overigens… Een beetje hulp daarbij is nooit weg.

Een vibrator  ?

Nee die komt er bij mij niet in hoor je wel eens. Er zijn er zoveel verkocht iedereen zou er een paar in zijn nachtkastje moeten hebben liggen. Dit kan zomaar een feit zijn want er kleven nogal wat voordelen aan een vibrator.

Voordelen vibrator

Hij STAAT altijd klaar en word nooit moe ! Hij stinkt niet uit de mond, maakt geen rare geluiden en is er alleen maar voor jou. Je kunt hem pakken wanneer je wilt , je kunt hem dumpen of inwisselen voor een ander exemplaar. Je krijgt er geen dikke buik van en hij laat je niet in de steek als jij bijna klaar komt maar hij natuurlijk alweer is gekomen. Zomaar een paar van de vele voordelen van deze stille vriend die altijd paraat staat en jou op de voorgrond zet zonder ook maar ooit ergens een mening over te hebben.

Bijzonder app

Wel eens gehoord van een smartphone applicatie waarmee je verbinding maakt met je vibrator. Hierdoor is de vibrator te bedienen met jouw telefoon of bijvoorbeeld die van je partner. Je kunt verschillende vibratie standen kiezen en je favorieten opslaan onder een zelfgekozen naam. Ook kun je bestaande patronen aanpassen of zelf vibratiepatronen maken. Een vibrator met app is geschikt voor stellen die graag iets nieuws willen proberen of een lange afstandsrelatie hebben en niet zo vaak seks kunnen hebben als ze graag zouden willen. Ook voor vrouwen die moeilijk klaarkomen, kan een vibrator app een oplossing zijn. Doordat je helemaal zelf het ritme van de vibraties bepaalt, kun je veel gerichter naar je orgasme toewerken. Als je je bekkenbodemspieren wilt trainen, is een vibratie-eitje met app het perfecte middel om in no time weer sterke spieren te hebben.

De We-Connect is een uitstekende vibrator die met een applicatie werkt.  Deze , en meer vibrators vind je bij Easytoys

 

 

 

 

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: