Now Reading
All-In genieten in Zuid-Limburg

All-In genieten in Zuid-Limburg

All-In genieten in Zuid-Limburg

Zoekt u een all-in hotelarrangement in het mooie Zuid-Limburgse heuvelland in een gastvrij hotel? Dan is deze hotelaanbieding precies dat wat u zoekt. 3 Dagen geheel verzorgd met overnachtingen, ontbijt, diner, lunch en ’s avonds drankjes inbegrepen. Daarnaast doen we er nog een entreekaart voor het Holland casino Valkenburg bij en mooie fiets- en wandelroutes. Dus geheel verzorgd en All-In genieten in Zuid-Limburg!

Het hotel

Het hotel beschikt over 21 kamers welke verdeeld zijn in 2-persoonskamers en familiekamers. Tevens beschikt het hotel over een lounge waar u kunt genieten van een hapje of een drankje, bij goed weer ook op de rustige terrassen aan voor èn achterzijde, een ontbijtzaal en een lift. De panorama-ligging aan de achterkant bij het Geuldal completeren de accommodatie van dit hotel. Ook is er gratis wifi is door het gehele hotel te ontvangen.

Genieten in de omgeving van het hotel

Het hotel ligt in Epen en ligt mooi centraal in het Heuvelland in Zuid-Limburg. In de omgeving van het hotel ligt Thermae2000 in Valkenburg of kunt u een bezoek brengen aan het toeristenstadje Valkenburg om lekker te shoppen of gezellig een terrasje te pakken. Het 3-landenpunt in Vaals is ook uw bezoek waard of bezoek Mondo Verde met 4 verschillende thema’s; de prachtige wereldtuinen, het spannende Dinofauna, de veelzijdige dierenwereld en natuurlijk de heerlijke attracties.

Wilt u wat actievers doen tijdens het All-In genieten in Zuid-Limburg? Dan kunt u vanuit dit hotel heerlijk wandelen en fietsen. En ook voor de golfliefhebbers ligt golfbaan Het Rijk van Margraten in de buurt om een dag heerlijk te gaan golfen.

Epen is een van de toeristische trekpleisters van Zuid-Limburg. Vooral vanwege de glooiende heuvels en wandel en fietspaden. De omgeving van het hotel biedt eindeloos veel mogelijkheden om uw verblijf volledig naar uw wensen in te richten. De talloze heuvels, bossen, wandelpanden en prachtige vergezichten kenmerken deze omgeving. Aan terrasjes ontbreekt het uiteraard in dit mooie landschap ook niet, dus aan de inwendige mens is ook gedacht tijdens het All-In genieten in Zuid-Limburg.

All-In genieten in Zuid-Limburg doet u met deze mooie hotelaanbieding in het gezellige Epen!

Nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan dit mooie artikel over een weekendje weg in Limburg.

See Also
Groepsweekend in Winterberg

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top