5 Tips om de romantiek binnen uw relatie terug te krijgen

5 Tips om de romantiek binnen uw relatie terug te krijgen

Vindt u het ook fijn om samen te zijn maar is de romantiek er na een lange tijd alweer vanaf? Wij geven u vijf tips om de romantiek weer terug te krijgen zoals dit eerder ook altijd geweest is. Het is voor iedereen in een lange relatie wel herkenbaar, hoe langer de relatie hoe minder u eigenlijk moeite gaat doen voor de ander. Eerder bracht u nog wel eens een bloemetje mee voor de andere of verraste u elkaar nog met een leuk cadeau of avondje uit. Langzaam aan wordt dit steeds iets minder tot dat het helemaal stopt met de aardigheidjes. 

Tip 1: Richt je tot elkaar

In de avond zit je lekker op de bank naar je programma te kijken zoals elke avond. Nu een keertje niet, zet de tv eens een keer uit en richt je tot elkaar. Ga een goed gesprek aan, doe een leuk spel en maak het helemaal romantisch met kaarslicht. Nu denk je ”dit is toch niet zo bijzonder?”. Een kaartspel of bordspel wordt vaak in vakantie gespeeld maar doe dit ook eens thuis want je ziet dat dit toch veel leuker is als een tv en ben je veel meer met elkaar bezig.

Tip 2: Ga eens chique uit eten

Uit eten gaan is vaak erg makkelijk, snel even een hapje eten of met de familie. Romantisch met zijn tweeën dineren kan u weer bij elkaar brengen. Kies dan voor een wat luxer restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een diner een een goed glad wijn. Als u naar een mooi restaurant gaat moet u er ook goed uit zien natuurlijk. Je trekt toch je beste kleren aan en doet je haren mooi om romantisch te kunnen genieten. Zo ga je elkaar weer in een ander daglicht zien en komt de romantiek weer terug.

Tip 3: Verras elkaar

Het kan allemaal heel simpel zijn. Je hebt een dag gewerkt en gaat snel lang een bloemist om iemand te verrassen met een mooie bos bloemen. Iets wat vaak niet wordt verwacht is juist extra leuk en bijzonder. Breng een lekker doosje chocolade mee of kook zijn of haar favoriete gerecht. De ander kan dit erg waarderen en zal de volgende keer ook iets voor jou mee brengen.

Tip 4: Beleef iets samen

Onder neem samen iets wat jullie nog nooit gedaan hebben. Volg een dansles, een workshop schieten of ga naar een prachtige voorstelling. Zulke dingen doe je natuurlijk nooit dagelijks, doordat jullie samen iets gaan ondernemen hebben jullie weer iets waarover lang na gepraat kan worden. Een leuke herinnering waar jullie samen aan terug kunnen denken. Een avondje naar de bioscoop of naar een stad gaan is wellicht niet zo bijzonder meer. Kies daarom voor iets unieks voor een echte ervaring.

Tip 5: Complimenten geven

Waarschijnlijk heb je dit al heel vaak gedaan maar omdat jullie nou al zolang bij elkaar zijn wordt dat toch iets minder. Het compliment heb je misschien wel vaker gegeven maar blijf het zeggen. Je geliefde wordt hier heel vrolijk van en wordt er aan herinnerd dat ze nog steeds mooi is wat jullie relatie kan bevorderen.

 

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: