Now Reading
3 Toppers: Vier de Feestdagen in Brabant

3 Toppers: Vier de Feestdagen in Brabant

Met de feestdagen naar Brabant? Wilt u genieten van de kerstdagen of toch liever oud en nieuw vieren? In Brabant kan het allemaal. Ontdek de Brabantse gezelligheid tijdens een heerlijk Kerst of Oud & Nieuw aanbieding.

Ik heb voor u 3 TOPPERS op een rijtje gezet voor een onvergetelijke kerst of oud en nieuw. Lekker met de Kids erop uit en bezoek de Efteling.

1. 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Brabant

Het gezellige Brabant; een ideale locatie om de jaarwisseling door te brengen. Gewoon genieten van heerlijke diners en lekker feesten. U luidt het nieuwe jaar hier feestelijk en spetterend in!

Wij zijn gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk verblijf. De feestdagen staan voor een combinatie van heerlijk eten en ontspannen in een bijzondere kerstambiance.

Het hotel en De Brug Active worden ook dit jaar weer in prachtige kerstsferen gebracht. Mooie kerstbomen, fonkelende lichtjes, kerstmuziek en een heerlijk glas Gluhwein bij aankomst in het hotel maken het een verblijf om nooit te vergeten!

Ook het Oud & Nieuw feest gaat weer spectaculair worden met een geweldige DJ, hapjes, drankjes en uiteraard fantastisch vuurwerk om 24.00 uur.

Oud & Nieuw! in een fantastische feestlocatie
Op 31 december wordt De Brug Active weer omgetoverd tot een fantastische feestlocatie.

Vanaf 21.00 uur nemen wij u mee opeen swingende reis die begint bij vette disco uit de jaren 70 en eindigt bij alle laatste nieuwe hits van de afgelopen jaren. Om 24.00 uur luiden we met elkaar spetterend het nieuwe jaar in! Het feest duurt tot 03.00 uur.

2. Kerst Efteling Arrangement – Genieten van de Kerst in Brabant en de Efteling

3 Dagen genieten in het Brabantse Breda en afhankelijk van uw planning kunt u op 1e of 2e Kerstdag gaan genieten van de feeërieke Winter Efteling, entreekaart inbegrepen bij deze geweldige kerstaanbieding.

Op 24 december verwelkomen wij u in ons hotel. ’s Avonds geniet u van een heerlijk kerstdiner, met muzikale begeleiding van onze huispianist. Na een overnachting in een van onze comfortable kamers staat er in ons restaurant een uitgebreid kerstontbijtbuffet voor u klaar.

Afhankelijk van uw planning kunt u op 1e of 2e Kerstdag gaan genieten van de feeërieke Winter Efteling.

Programma – Kerst Efteling Arrangement
Op 1ste Kerstdag kunt u aan het einde van de middag genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk of gluhwein in onze binnentuin. In de tuin kunt u zich opwarmen bij een knisperend haardvuur onder een warme deken.

Wij hebben voor de kinderen een uitgebreid kinderprogramma met kerstfilms in onze huisbioscoop, koekjes bakken in de keuken, knutselen en zwemmen in ons verwarmde, overdekte zwembad. Ook brengt de Kerstman een bezoek aan ons hotel!

’s Avonds zal er een feestelijk, royaal dinerbuffet voor u gereed staan, voorafgegaan door een heerlijk welkomstdrankje. Aansluitend wordt er een mooi dessertbuffet gepresenteerd om uw diner compleet te maken.

Onze gezellige hotelbar is tijdens de gehele kerstperiode geopend. Verder kunt u tijdens uw verblijf een duik nemen in ons verwarmde binnenzwembad en gebruik maken van de sauna.

Na een overnachting in een van onze comfortabele kamers staat er in ons restaurant een uitgebreid kerstontbijtbuffet voor u klaar.

Lees ook
Top 3: Kerst aan zee

Familie Kerst

3. 3-daags Kerst Arrangement – Sfeervolle kerst in Brabant

Het gezellige Brabant; een ideale locatie om de kerstdagen door te brengen. U hoeft deze keer niet zelf uren in de keuken te staan, maar gewoon genieten van heerlijke diners die speciaal voor u zijn bereid.

Wij zijn gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk verblijf. De feestdagen staan voor een combinatie van heerlijk eten en ontspannen in een bijzondere kerstambiance.

Het hotel en De Brug Active worden ook dit jaar weer in prachtige kerstsferen gebracht. Mooie kerstbomen, fonkelende lichtjes, kerstmuziek en een glas glühwein bij aankomstmaken het een verblijf om nooit te vergeten!

Op Eerste en Tweede Kerstdag is er in de avond live entertainment voor jong en oud!

Bij Carlton De Brug vervelen kinderen zich nooit! Er is zoveel te beleven voor kinderen. Wat dacht u van zwemmen, voetballen, tennissen, bowlen, diverse spelletjes in de Game Room met onder andere een Playstation 3, Vita en Move, knutselen in de Kidsclub en nog veel meer. Dit jaar zal er een indoor speeltuin in De Brug Active opgebouwd worden met meer dan 20 opblaas attracties!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top