Now Reading
3-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe

Jaarlijks wordt over de hele wereld het oude jaar verjaagd en het nieuwe binnengehaald. Vuurwerk, oliebollen en andere feestelijkheden zorgen voor een gezellige avond met vrienden en familie tot in de vroege uurtjes van nieuwjaarsdag. Vier de nieuwjaarswisseling bij ons.

Oud en nieuw
Vier gezellig samen met je geliefde, familie en vrienden de Nieuwjaarswisseling in een prachtige omgeving. Ga swingend het nieuwe jaar in met livemuziek, champagne, oliebollen en uiteraard spetterend vuurwerk. Nieuw dit jaar is dat u zelf kunt bepalen door middel van verzoeknummers wat er door onze piano entertainer gespeeld wordt gedurende oudejaarsavond!

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een kop warme chocolademelk met slagroom. Op oudejaarsavond kunt u lekker genieten van een uitgebreid dinerbuffet. Gedurende oudejaarsavond wordt u vermaakt met livemuziek door een professionele, enthousiaste en creatieve pianist. Deze piano entertainer kan met alle muziekstijlen uit de voeten: van het beste uit de top-100 tot aan Nederlandstalig en van een prachtig ballad tot aan een gezellige meezinger. U bepaalt wat er wordt gespeeld: verzoeknummers kunt u altijd indienen!

Uiteraard ontbreken champagne, oliebollen en spetterend vuurwerk ter afsluiting van deze gezellige avond zeker niet! De volgende ochtend staat er een uitgebreid Nieuwjaarsontbijtbuffet voor u klaar. Tevens bieden wij u een wandelroute door Westerbork aan zodat u optimaal kunt genieten van het prachtige Drenthe in deze mooie tijd. Bij terugkomst kunt zich opwarmen in het solarium waar u vrij gebruik van kunt maken.

Wilt u meer weten over het 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top