Now Reading
Welk bordspel gaat u spelen?

Welk bordspel gaat u spelen?

Bordspel

Wilt u graag een leuk bordspel spelen maar weet u nog niet welke? Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag een nieuwe spel in huis wilt halen maar wat is dan leuk? Ik heb vier leuke bordspellen voor u uitgezocht.

Ticket tot ride Europe

Bij dit bordspel gaat het eigenlijk om de treinstations en verbindingen in Europa. U moet eigenlijk de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doet u door verbindingen tussen steden te claimen maar dit mag u alleen doen wanneer u de juiste kaartcombinatie in handen heeft. wie heeft aan het einde de meeste punten verzameld? Gaat uw trein door Italiƫ of langs de kust van Griekenland?

Monopoly

Het is dan wel een oud bordspel maar het grote voordeel hiervan is dat iedereen het spel kent. Het heeft vaak geen uitleg nodig om dit te kunnen spelen. Toch kunt u met dit spel lang en veel plezier hebben. Vaak duurt het ook even voordat het echt uitgespeeld is. Het doel is eigenlijk om straten te kopen, wanneer iemand op deze staat terecht komt moet er wat betaald worden. Zo krijgt u dus geld binnen maar wanneer u meer moet betalen dat dat u krijg bent u failliet en ligt u uit het spel.

Tsuro

Dit spel zullen veel mensen niet kennen maar is erg makkelijk om te spelen. De bedoeling van het spel is eigenlijk om niet op een doodlopende eind uit te komen. Elke speler begint aan een zijde van het bordspel. Door zelf de plattegrond te vormen kunt u er voor zorgen dat iemand een doorlopend eind krijgt of zorgt u ervoor dat u zelf verder vooruit kunt.

See Also
Familiespellen

30 Seconds

Dit spel is echt voor elke leeftijd geschikt en vooral voor de fanatieke speler. De bedoeling is om binnen 30 seconden zo veel mogelijk woorden te raden. Hoe meer jullie goed hebben hoe meer stappen jullie vooruit mogen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top