Now Reading
Serie tip: Bodyguard

Serie tip: Bodyguard

Bodyguard

Nu de zomervakanties voor de deur staan is er wellicht wat tijd om een nieuwe serie te kijken. Op uw telefoon of tablet vanuit de tuin of lekker een avondje op de bank. Bodyguard is een korte serie die slechts 6 afleveringen heeft. Misschien ligt de kracht ook wel juist in het korte aantal afleveringen want u zit de hele serie op het puntje van uw stoel.

Bodyguard David Budd

De serie draait om hoofdpersonage David Budd. David is een oorlogsveteraan die een vrouwelijk minister moet beschermen. David is een van de beste beveiligers in zijn vak maar heeft zo ook zijn eigen problemen. Een posttraumatische stressstoornis, ruzie met zijn ex-vrouw waarmee hij ook kinderen heeft en pittige minister die hem de nodige uitdagingen geeft. Lichamelijk is hij fit maar of dit geestelijk ook het geval is?

Seizoen 2

Bodyguard is een van de beste series van de afgelopen jaren. De hoofdrollen worden gespeelt door Richard Madden (Game of Thrones) en Keeley Hawes. Er is al aangekondigd dat de makers een 2de seizoen zin zitten. Ook de cast en crew wil graag een vervolg maken maar hiervoor moet nog het nodige gepland worden. Seizoen 1 geeft heerlijke spanning en een goed verhaal, ga er maar eens goed voor zitten!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top