Now Reading
Op vakantie in eigen land? Dit zijn de maatregelen voor bungalows

Op vakantie in eigen land? Dit zijn de maatregelen voor bungalows

Nu het reizen naar het buitenland nog wat onzeker is en wat onveilig aan voelt blijven veel mensen in ons eigen land. Nederland is ook zeker de moeite waard om te ontdekken en u zult er achter komen dat het mooier is dan u denkt. Er zijn diverse vakantiehuisjes en vakantieparken open waar u naar toe zou kunnen maar kan dit wel met uw gezelschap? Ik heb alles voor u op een rijtje gezet zodat u gerust op vakantie kunt.

Houd u aan de maatregelen

Als u op vakantie zult u het misschien sneller vergeten maar ook dan dient u zich aan de maatregelen te houden. Houdt 1,5 meter afstand was vaak uw handen en schud geen handen. Waarschijnlijk gaat u op vakantie om aan al het corona gedoe te ontsnappen maar helaas kunnen we er niet om heen. Blijf dan ook alert en als het zoek altijd een rustige plek op. Dus wanneer het druk is op het strand, loop dan toch een klein stukje door dit zal een hele hoop schelen.

Wie mogen er in een accommodatie

Bij veel vakantie parken is het enkel mogelijk om met 1 huishouden in een accommodatie te verblijven. Wanneer u een grotere accommodatie boekt mogen dit er soms ook meer zijn. Dit is vaak afhankelijk van hoe groot de accommodatie is er moet voldoende ruimte zijn zodat iedereen op gepaste afstand kan blijven. Het kan wel heel erg verschillen per park en per accommodatie informeer dus bij de gewenste locatie wat kan en wat mogelijk is met uw gezelschap.

Faciliteiten op het park

See Also
Weekendje uitwaaien aan het Zeeuwse strand

Als u naar een vakantiepark gaat kunt u normaal altijd gebruik maken van de faciliteiten. Elke park probeert zich hier zo goed mogelijk in aan te passen waardoor u dit in gepaste maten nog steeds zou kunnen. Zo kan het zijn dat u het zwembad dient te reserveren om zo drukte te voorkomen en zal de animatie andere activiteiten aanbieden. Voor het eten zullen er vaak ook opties zijn om dit te laten bezorgen. Zo hoeft u zelf niet de drukte in en kunt u toch genieten van een heerlijke pizza of u kunt natuurlijk ook een lekker ontbijtje bezorgd krijgen.

Verschillen per park

Bij elke organisatie kunnen de regels er anders uit zien. Heeft u al iets geboekt of bent u van plan om iets te boeken? Op hun site zijn de regels vaak al te vinden of bel even voor uw verdere vragen. Zo kunt u gerust op reis wetend dat alles goed geregeld is.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top