Ontdek het historische Bad Bentheim per fiets!

Ontdek het historische Bad Bentheim per fiets!

Bad Bentheim is een historisch bergstadje in Duitsland, net over de grens bij Twente. Het heeft ontzettend veel te bieden voor zowel jong als oud! Dit pittoreske kuuroord is dan ook zeer geliefd bij fietsers.

Het Grafschaft Bentheim is een waar fietsparadijs! In dit kuuroord vind je mooie, rustige, afwisselende fietsroutes. Zowel voor de actieve fietser als voor de fietser die ontspanning zoekt (zo lekker die e-bikes), is Bad Bentheim een geschikte keuze. Door het glooiende landschap, de opbloeiende natuur en de wat warmere temperaturen van het voorjaar, geniet je van complete ontspanning voor lichaam en geest.

Bed & Bike bij Hotel Grossfeld

Denk je dat je met een dagje Bad Bentheim alle highlights hebt gezien? Dan heb je het helemaal mis. Dit stadje heeft zo’n rijke cultuur en geschiedenis, dat je er al snel een weekend of zelfs een (mid)week voor uit moet trekken om alles gezien te hebben! Wil je het fietsen combineren met een overnachting? Kies dan voor 4-sterren Hotel Grossfeld. Dit hotel gaat al vier generaties mee (sinds 1885) en vormt een boegbeeld voor dit historische stadje.

blog 1 inhoud hotel grossfeld

Het hotel bevindt zich op een toplocatie, midden in het centrum en op circa 100 meter van Kasteel Bentheim en het omliggende park! Het beschikt over meer dan 100 kamers, verdeeld over verschillende gebouwen. Voor fietsers is Hotel Grossfeld een uitstekende keuze om te verblijven. Neem je je eigen fiets mee, dan kun je deze ’s avonds in een aparte, afgesloten fietsenstalling achterlaten. In en rondom Bad Bentheim zijn er tevens meerdere oplaadstations om een E-bike op te laden, ook bij Hotel Grossfeld!

Geen zin om zelf fietsen mee te brengen? Geen probleem, bij Hotel Grossfeld kun je gratis een fiets lenen (zolang de voorraad strekt). Wil je er zeker van zijn dat er voor jou een fiets beschikbaar is? Dan kun je deze van tevoren voor een kleine meerprijs reserveren. Daarnaast biedt het hotel ook gratis fietsroutes aan en diverse andere activiteiten!

Begint het al te kriebelen? Neem dan snel een kijkje tussen de arrangementen van Hotel Grossfeld. Boek nu nog snel een last minute en profiteer van kortingen oplopend tot wel 100,- euro!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: