Now Reading
Minder seks door smartphones en series

Minder seks door smartphones en series

Vroeger toen er nog geen mobieltjes en Netflix was hadden we meer oog voor elkaar. Wanneer u thuis komt wordt er meer tijd aan elkaar besteed zonder afgeleid te raken door een mobieltje. Er was nog geen afleiding in bed en mensen hadden vaker seks als nu. Tegenwoordig wordt meer dan de helft afgeleid in bed door hun telefoon en zal de kans op seks dus minder worden.

Irritaties door mobieltjes

Ongeveer 70 procent denk dat telefoongebruik ten kosten gaat van hun seks leven. In de meeste gevallen durven ze hier niets van te zeggen en zal hier dus geen verandering in komen. We weten beter wat een vage bekende vandaag gedaan heeft als hoe de dag van uw partner er uit heeft gezien. Een telefoon hoort dan eigenlijk ook helemaal niet thuis op de slaapkamer en voor de meest zal de verleiding dan toch te groot zijn. Het beste is om een goede wekker te halen zo hoeft u uw telefoon niet meer als wekker te gebruiken en kunt u deze buiten de slaapkamer laten. Zo krijgt u steeds meer plezier in bed.

Beter gebruik door ouderen

Niet iedereen heeft natuurlijk ook een mobiele telefoon maar als ouderen er al een hebben dan zullen ze deze makkelijke en vaker weg leggen. Zo wordt de telefoon direct op het nachtkastje gelegd of zal deze zelfs helemaal buiten de kamer blijven. Een klein deel klaagt dat ze minder vaak seks hebben maar tegenover de jongeren is dit een groot verschil. Ze hebben vaak ook een echte wekker en gebruiken niet hun telefoon hiervoor.

Bingwatchen met Netflix

Niet alleen een telefoon kan leiden tot minder seks maar ook Netflix zorgt voor minder zin in Seks. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 1 op de 5 minder vaak zin heeft in seks dan ze eigenlijk zouden willen. Van die ene nieuwe film die net op Netflix is komen te staan of die spannende serie die jullie samen gaan bingwatchen. De avond kan er een stuk anders uit zien zonder deze films of series. Er is natuurlijk ook geen reclame tijdens een Netflix film of serie dus er is geen pauze om toch even oog voor elkaar te hebben.

Geen TV maar Netflix

Bij de meeste gaat de voorkeur uit naar het kijken van een film of serie op Netflix. Op TV zijn niet altijd de gewenst films op of niet op het juiste moment. Er is dan nog steeds vaak ruzie over de afstandsbediening en iets wat jullie beide leuk vinden is niet vaak op TV. Wanneer jullie alles al gezien hebben en er alleen nog herhalingen op zijn dan is de keuze voor Netflix al snel gemaakt. Hier is van alles op te zien en jullie kunnen kiezen wat jullie beide leuk vinden. Zo komt er natuurlijk ook geen discussie maar zet het naar een aflevering uit om tot elkaar te komen.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top