Now Reading
Hoe kunt u uw spullen opbergen tijdens het scooter rijden?

Hoe kunt u uw spullen opbergen tijdens het scooter rijden?

Als het mooi weer is kunt u er heerlijk op uit met de scooter. Laat de wind door uw haren gaan en ga onderweg lekker picknicken. Wanneer u bijvoorbeeld wilt picknicken of andere spullen mee wilt nemen tijdens het scooteren is het fijn om te weten waar u dit allemaal kunt laten. Er zijn verschillende plekken waar u dit allemaal op zou kunnen bergen.

Onder het zadel

Bij de meeste scooters is er onder het zadel een ruimte waar u spulletjes kwijt kunt. Dit kan soms wat lastiger zijn wanneer u een scooter heeft waarbij u een helm moet dragen. Wanner u aan het scooteren bent is dit geen probleem maar wanneer u deze weer terug wilt leggen moet deze ruimte wel vrij zijn. Vaak is hier plek voor 2 helmen dus wanneer u de helmen op heeft of wanneer deze niet nodig zijn heeft u voldoende ruimte om toch die picknick spullen mee te nemen.

Bagagedrager

Net als op een fiets is het mogelijk om een bagagedrager te plaatsen. U kunt uw spullen op de bagagedrager bevestigen of u kunt de bagagedrager gebruiken om hier een mand op vast te maken. Een tas of andere spullen kunt u daardoor makkelijk in de mand plaatsen. Wanneer u geen mand heeft moet u er wel voor zorgen dat de spullen goed vast liggen met bijvoorbeeld een spinnenkop. Dan weet u zeker dat u onderweg niet wat gaat verliezen en kunt u gerust op reis.

Tassenhaak

De meeste scooters hebben standaard een tassenhaak. Wanneer dit niet het geval is kunt u deze ook laten plaatsen om zo handig uw tassen mee te vervoeren. Het zorgt ervoor dat u een tas tussen uw benen kunt zetten en door het te bevestigen aan de haak kan deze er niet af vallen of om vallen. Wanneer u dus wat boodschappen heeft gedaan of ergens naar toe mee wilt nemen blijft alles ook goed in de tas zitten.

Koffer

Heeft u nu nog niet voldoende ruimte om alles mee te nemen kunt u ook een koffer laten plaatsen. Deze kan volledig afgesloten worden en zal achter op de scooter geplaatst worden. Deze koffers zijn ook waterdicht mocht het onderweg beginnen te regenen. Wanneer u nog wat spullen in de koffer heeft zitten maar u gaat even een winkel binnen kunt u de koffer ook op slot doen. Zo hoeft u niet alles elke keer in en uit de koffer te halen.

See Also
scooter

Heb meer plezier tijdens het scooteren door extra opbergmogelijkheden.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top