Now Reading
Hoe bergt u uw tuinkussens op?

Hoe bergt u uw tuinkussens op?

Deze zomer heeft u natuurlijk weer veel gebruik gemaakt van de tuiskussens. Door het mooie zomer weer heeft u ze niet vaak opgeruimd maar met deze temperaturen mogen ze helaas weer weg gelegd worden. Waar laat u dan de kussens bent u ook altijd aan het kijken voor de juiste plek of heeft u de ideale plek al gevonden?

Hoes voor de loungeset

Bij sommige lounge hoeken is er een bijpassende hoes die u bij een beetje regen er over heen kunt leggen. U hoeft het daarna alleen er af te halen en u kunt al genieten van uw lounge set. In de winter zou dit ook kunnen maar voor de kussens is dit niet altijd even goed. Ze worden toch wat vochtig als ze de hele winter buiten gelegen hebben. Laat ze daarna dan ook goed uitwaaien om de muffe lucht er uit te krijgen.

Speciale kussenbox

Er zijn ook handige boxen waar u de kussens in op kunt bergen. Deze zijn speciaal gemaakt voor buiten dus u heeft geen last te weinig ruimte in huis en hoeft de kussens niet helemaal op zolder op te bergen. De box zet u dus makkelijk in een hoekje van de tuin en bij een beetje regen kunt u ze ook makkelijk weer terug zetten. De kussen blijven dan droog en liggen niet in de weg. Haalt u ze na een lange tijd weer te voorschijn maak de box dan eens goed schoon. Zo heeft u alle spinnen en andere beestjes weg en kan er ook geen muffe geur in de kussens komen.

Goede plek in de schuur

Ze kunnen natuurlijk ook in de schuur opgeborgen worden. Vaak staan hier fietsen en misschien ook scooters waardoor er geen ruimte meer over blijft voor kussens. Maak daarvoor schappen in de schuur die wat hoger zijn, zo kunt u prima de fietsen er onder zetten en kunt u de rest van de spullen wat hoger kwijt. Door de kussens in een zak te stoppen en hoog op te bergen blijven ze mooi droog en kunnen er ook geen spinnen bij kruipen. Waarschijnlijk heeft u voor de hoge planken wel een ladder nodig maar dit is dan ook maar 2x per jaar met het opruimen en te voor schijn halen.

Lekker laten liggen

Heeft u een overkapping waar u de lounge set onder heeft staan? Helemaal uit de wind en regen liggen ze natuurlijk ook prima. Een heater erbij en u kunt nog steeds van de lounge set gebruikt maken. U moet dan wel zeker weten dat alle kussens volledig droog liggen en niet dat het met een beetje wind nog steeds nat wordt. Test dit van te voren dus goed zo weet u zeker of het wel of niet kan bij uw lounge set.

Berg de kussens even op om ze van het voor jaar weer te voorschijn te halen.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top